VJENČANJE ĆE BITI 2020.

FOTO: ZARUČIO SE GLUMAC IZ SERIJE 'NA GRANICI' 'Radio sam sve što je živcira dok mi nije zaprijetila da mi jedino prsten može spasiti život'

 
 INSTAGRAM

Dino Rogić, 35-godišnji junak TV serije "Na granici", zaprosio je Mirnu Dizdarević, a ona je sretnu vijest podijelila na svom profilu na Instagramu.

- Naša prva zajednička fotka, a sad, nakon više od četiri godine, rekla sam preglasno 'DA' za vječni smijeh, ludovanje, avanture, poštovanje, prijateljstvo i najveću ljubav ikad s najboljim partnerom ikad igdje - napisala je Mirna na društvenoj mreži.

A Dino je s portalom Dnevnik.hr podijelio detalje prosidbe koju će vjerojatno pamtiti do kraja života.

- Nije to bila klasična i romantična prosidba sa svijećama, ružama i zvjezdanim nebom, ali mogu otkriti da smo bili na planini i da sam radio sve što je živcira dok mi nije zaprijetila da mi jedino prsten može spasiti život. Tu sam izabrao život - zajednički. Planiram to od trenutka kad sam je upoznao, no kako ju je jako teško izbaciti iz takta i iživcirati, morao sam dugo planirati - rekao je Dino.

Ovaj simpatični par zna se još s fakulteta, a glumac kaže kako je Mirnu osvojio svojim posebnim umijećem.

- Upoznali smo se u Sarajevu, ja sam bio stari student, ona mlada studentica i jednostavno je kliknulo. Ljubavna priča započela je na vjenčanju naše zajedničke kolegice, gdje su je moji plesni pokreti oborili s nogu (i još uvijek je obaraju) - ispričao je Dino.

Dodao je i kako će vjenčanje organizirati već na proljeće ili ljeto sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:32