ZARUČILI SE

FRANKA BATELIĆ I VEDRAN ĆORLUKA VEĆ MJESECIMA KRIJU VELIKU TAJNU Najljepši dan dogodit će se ovoga ljeta, a poznato je i gdje

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.05.2018. u 08:19

Instagram

Iako je ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Franka Batelić bila razočarana nakon neuspjeha, čini se da joj na privatnom planu cvjetaju ruže.

Kako doznaje Story, 25-godišnja pjevačica i njezin sedam godina stariji dečko, Vedran Ćorluka, koji su u vezi već šest godina, vjenčat će se ovog ljeta.

Poznati par svoj najsvečaniji dan mjesecima vješto krije od znatiželjnih medija, ali neke su informacije ipak stigle do Storyja.

Tako će Franka i Vedran vjenčane zavjete izmijeniti nakon završetka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, i to na intimnoj svadbi u Istri.

Da je njihova ljubav čvršća no ikada pokazali su i plemenitom gestom prošle zime kada su otkrili da su kumovi dvoje djece u Keniji.

- Mi smo kumovi dvoje djece u Keniji, Joy i Patricku. Tako mali doprinos, a toliko te ispuni, možeš pomoći samo jednom donacijom. Mislim da svatko treba pomoći. Ja odmalena, od 13-te, 14-te godine imam neku neopisivu želju otići u Afriku i nekakvu konekciju. Uvijek sam mami govorila da idem u Afriku i da ću doći doma s dvoje djece’, otkrila je Franka u jednoj televizijskoj emisiji.

Izdvajamo