PONOSNI RODITELJI

FRANKA I VEDRAN POKAZALI SINA: 'SVIJETE, EVO ME!' Čestitke stižu sa svih strana: 'Viktore, dobio si super mamu i tatu! U najboljim si rukama!'

 
 INSTAGRAM

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka vjenčali su se u srpnju 2018. poslije šest godina veze, a početkom ove godine, točnije u nedjelju 5. siječnja, par je dobio prvo dijete.

Lijepa Franka rodila je zdravog dječaka, a sretnu vijest i ona i suprug podijelili su s javnosti na društvenim mrežama. Uz prvu fotografiju na kojoj poziraju s bebom objavili su i mališanovo ime - Viktor.

View this post on Instagram

Svijete, evo me... Viktor❤

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Čestitke sretnim roditeljima od nedjelje navečer stižu sa svih strana.

- Uživajte u ovim danima i svima koji dolaze - napisala im je Lana Klingor Mihić, a prinovi slavnih supružnika razveselila se i Sarah Josipović komentirajući kako je sad njezin sin Mak "dobio malog prijatelja za šetnje".

- Viktore, dobio si super mamu i tatu! U najboljim si rukama - složili su se Dalibor Petko i Ivana Plechinger.

- Upij svaki tren, nema ljepšega od ovoga što jest i što dolazi - poručila je Nika Antolos kolegici Franki, a oglasila se i Ella Dvornik Pearce, koja će uskoro roditi drugo dijete.

- Dragi Franka i Vedrane, čestitke od srca! Jedva smo dočekali ovaj trenutak! Uživajte u svom 'Jarčiću', oni su najbolji (kaže Jarac) i šaljemo vam velike puse - napisala je Ella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:51