PONOSNA PJEVAČICA

FRANKA (SLUČAJNO) OTKRILA NOVO PREZIME Dosad nije otkrivala je li uzela Ćorlukino prezime, no na priznanju koje je primila od grada nazire se potpis

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.08.2019. u 19:37

Instagram

 

Karizmatična pjevačica Franka Batelić prošle se godine u Balama udala za šest godina starijeg dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluku. Premda su odmah nakon vjenčanja s prijateljima i pratiteljima dijelili fotografije i video snimke, Franka nikad nije otkrila je li promijenila prezime.

Sad je to možda (nehotice) učinila u novoj objavi na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj pozira s priznanjem za poseban doprinos promociji Grada Labina.

- Gdje god idem, moji Labin i Rabac su uvijek sa mnom. Počašćena sam što sam ovogodišnja dobitnica priznanja za poseban doprinos promociji Grada Labina u Hrvatskoj i Europi. HVALA mom Labinu - napisala je uz objavu.

 

Na dnu priznanja stoji Frankino ime s dva prezimena pa se sad nagađa da je svom djevojačkom dodala muževo prezime.

Prije nekoliko dana pjevačica i nogometaš obožavatelje su iznenadili sretnom viješću - čekaju svoju prvu bebu. Postat će roditelji dječaka, a od njoj bliskih ljudi doznali smo da se odlično osjeća u ovim počecima trudnoće.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo