PUNO OBAVEZA

FRONTMEN VATRE PROGOVORIO O RADOSNOJ MUCI KOJA GA JE SNAŠLA: Godišnji odmor? Kakav odmor? Ovo je smjenski rad. Ustajemo u cik zore

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 22.07.2017. u 22:20

Godišnji odmor? Kakav odmor? Ovo je smjenski rad. Ustajemo u cik zore, kada nas probudi naš sin Leo, potom slijedi doručak, pa se nakon toga razdvajamo: Nina je s Leom, a ja s kćeri Ditom jurim do mora.

Dita i ja vraćamo se na prstima koji sat kasnije, kako ne bismo probudili Lea, a potom ja s Ditom odlazim u sobu ne bih li je uspio nagovoriti da popodne malo odspava. To spavanje, naravno, pada u vodu ako Leo istodobno nije raspoložen za spavanje, nego umjesto toga glasno protestira. I tako cijeli dan... Žena i ja viđamo se tek navečer, kad klinci zaspu, a onda smo već poprilično umorni, pa se i nama oči sklapaju. Ali, ne žalimo se. Sve ovo prolazimo uz puno smijeha i zafrkancije - kaže Ivan Dečak.

Frontmen grupe Vatra, benda koji ove godine slavi osamnaest godina postojanja, ljetuje na Krku, a “odmor” kombinira s ljetnom turnejom svog benda i dovršavanjem novog singla “Sekvoje” koji izlazi u rujnu i kojim Vatra najavljuje svoj deseti studijski album. - Puno je obveza, pa smo čak razmišljali da ljeto provedemo u Zagrebu, s obzirom na to da je Leo još jako mali - priča Ivan, koji je drugi put postao tata prije malo manje od dva mjeseca.

- Onda smo shvatili da nema potrebe da Diti uskratimo morske radosti, s obzirom na to da će i Leu sigurno biti ljepše na moru nego na vrelom zagrebačkom asfaltu ili u klimatiziranom stanu. Ovdje u Krku, u našem apartmanu također imamo klimu, ali dosad je nismo imali potrebe uključivati - kaže Nina Celio Cega, Dečakova dugogodišnja partnerica, kojoj u brizi o klincima uz Ivana pomažu i članovi obitelji s kojima Dečakovi ljetuju na Kvarneru.

- Na Krk smo došli u četvrtak, ostat ćemo dva-tri tjedna i baš nas veseli što smo tu. Dita je sa mnom već naučila skakati s mola, a ja se veselim jer se nadam da ću i ovog ljeta uspjeti prakticirati svoj omiljeni ljetni hobi - podvodni ribolov. Bude li sreće, možda ulovim poneku oradu ili hobotnicu - kaže Ivan, koji u jutarnju šetnju sa sinom izlazi oko osam sati.

- Čim sunce jače pripeče nas dvojica jurimo prema boriku kojim je okružen na š ljetni dom - ističe Ivan koji je na društvenim mrežama podijelio sliku s prvog ljetovanja sa sinom, uz koju je napisao: “Nas dva, prvo ljetovanje, toliko tema za razgovor, a on ni slovo da zucne”.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo