BIVŠE LJUBAVI

Giovanni Rosso iskreno o odnosu s Mirtom Šurjak i bivšom suprugom

 Foto: Vladimir Dugandžić / CROPIX / Instagram

Nedavno gostovanje Hajduka u Izraelu pobudilo je interes kako ljubitelja nogometa, tako i šire javnosti. Ovo potonje ponajprije zbog HTV-ove novinarke Mirte Šurjak koja redovito prati sve vijesti vezane uz splitski klub, a kojoj je u gradu Netanyji pozlilo. Srećom, brzo joj je pružena liječnička pomoć te je ustanovljenjo da se radi tek o privremenoj iscrpljenosti.

Mirta je na svojem Instagram profilu nakon toga objavila:

'Hvala svima na brizi... Dobro sam nakon što mi je pozlilo na treningu Hajduka u Netanyji. Hvala liječničkoj službi Hajduka na brzoj intervenciji. Nesnosna vrućina i vozač autobusa s kojim smo se od Tel Aviva do Netanyje udaljene 30 km vozili dva i po sata jer je nekoliko puta pogriješio put do stadiona, učinili su svoje... No, to je neka druga priča... Sada je jedino važno da sam dobro.'

Međutim, još je nešto potaklo zanimanje poznavatelja prilika u hrvatskom nogometu, ali i Mirtinom privatnom životu. Naime, u spomenutom gradu živi i nekadašnji nogometaš Zagreba, Hajduka i nekolicine izraelskih klubova te hrvatski reprezentativac, Giovanni Rosso s kojim Mirta ima kćerkicu Chiaru.

Po medijima se počelo spekulirati kako su se u Izraelu Mirta i Giovanni ponovno susreli, a svojedobno se pričalo i kako je nogometaš zbog lijepe novinarke ostavio prvu suprugu Moranu s kojom ima sina.

No, čitavu je priču za T-Portal razjasnio sam Rosso rekavši kako su sve to izmišljotine i laži:

'Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Pola svog života proveo sam s Moranom, predivnom ženom i majkom moga sina Vite. Dakle, ne bih o njoj mogao reći ništa drugo, osim da je predivna žena kojoj bih i život dao. I sada jedino o njoj mogu govoriti s puno poštovanja. Iako smo se razišli, imamo pravi, ljudski i prijateljski odnos.'

Niti Mirta nije spominjala Rossu. Štoviše, više je puta naglasila da joj je sasvim dobro u životu i bez muškarca.

Što se navodnog 'tajnog susreta' s Mirtom tiče, 43-godišnji nogometaš je rekao: 'Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča', piše T-Portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 22:34