NAJLJEPŠI DANI

GLAMUROZNA ŽIVOTNA BAJKA ATRAKTIVNE HRVATICE Ivona je prvo osvojila svjetske modne piste, a zatim i srce najpopularnijeg grčkog pjevača današnjice

Antonis Remos nastupio je sa Severinom, a surađuje i sa Željkom Joksimovićem. Ona je pak u svijetu poznata pod imenom Yvonne

Zahvaljujući raskošnom i glamuroznom vjenčanju jednog od najpopularnijih grčkih pjevača Antonisa Remosa - na kojem su mladencima pjevali talijanski super star Eros Ramazzotti, popularni srpski glazbenik Željko Joksimović, turski hit pjevač Mustafa Sandal i eurovizijska pobjednica Helena Paparizou - pažnja svjetskih medija usmjerila se i na mladenku Ivonu Bošnjak, manekenku i modnu kreatoricu hrvatskih korijena.

Ivona Bošnjak, Eros Ramazzotti i Antonis Ramos

Imaju kćerkicu

U svijetu mode 34-godišnja crnka poznatija je pod imenom Yvonne. Na svojoj službenoj internetskoj stranici napisala je da je rođena u Njemačkoj, gdje je provela svoje djetinjstvo i tinejdžerske dane. Majka joj je Francuskinja, otac Hrvat, a po završetku studija Yvonne je odlučila proputovati svijet. Grčka je bila na njenom popisu odredišta, a premda je planirala da će u toj zemlji ostati svega nekoliko mjeseci i za život zarađivati radeći kao model, u Grčkoj, zahvaljujući i ljubavi, živi već dvanaest godina.

- U početku sam u Grčkoj radila s vodećim modnim agencijama, pozirala sam za mnoge ugledne časopise, snimala televizijske reklame, ali oduvijek sam željela publici predstaviti i svoj pogled na modu. Ta mi se prilika pružila prije pet godina, kada sam za jedan poznati modni brend napravila tri ekskluzivne modne linije - napisala je Yvonne, koja je u ljubavnoj vezi s Antonisom Ramosom (48) od 2008. godine. Kao kruna njihove ljubavi 2015. godine rodila im se kćerkica Eleni koja je ovog vikenda također prisustvovala svadbi svojih roditelja koja se održala u Ateni. Na vjenčanje su se Antonis i Yvonne odlučili kako bi skupa s dragim prijateljima proslavili desetu godišnjicu svoje ljubavi.

Svadba je organizirana na imanju njihova prijatelja, grčkog bogataša Dimitrisa Kontominasa. Mladoženja je bio elegantan u crnom odijelu s bijelom košuljom, a mladenka je blistala u bijeloj izvezenoj vjenčanici iz vlastite modne linije. Na vjenčanju su se okupili mnogobrojni pripadnici svjetskog jet seta, a najveće iznenađenje bio je dolazak Erosa Ramazzottija, koji je očito veliki Remosov prijatelj, a nedavno su održali i zajedničku turneju.

Antonis i Yvonne brižno su pazili na svaki detalj svadbe, pa su se, nakon crkvenog vjenčanja na otvorenom, pobrinuli da se u trenutku prvog bračnog poljupca u zrak vine stotine bijelih balona. Romantično osvjetljenje bilo je postavljeno duž staze kojom su mladenci stigli na slavlje, dok je dio u kojem su bili gosti bio osvijetljen s bezbroj sijalica koje su bile obješene na improvizirani plafon s obzirom na to da je svadba bila na otvorenom. Na bajkovitom grčkom imanju mladenci su imali i prvu bračnu vožnju čamcem, kojim je veslima upravljao slavni grčki pjevač.

Posjet Zadru

Antonis Remos, koji je svoju Yvonne prema pisanju grčkih medija zaprosio prošle zime tijekom odmora u Francuskoj, poznat je i našoj publici, a prije nekoliko godina nastupao je u zadarskoj Dvorani Krešimira Čosića u sklopu drugog po redu Zadar Dogus Basketball Tournamenta. Tamo je nastupio sa Severinom, no surađivao je i sa Željkom Joksimovićem, Tijanom Dapčević, Acom Lukasom...

Najpopularniji grčki pjevač, kako mu tepaju tamošnji mediji, rođen je u Düsseldorfu u Njemačkoj u kojem je živio do desete godine kada se s obitelji vraća u domovinu u grad Solun. Već u školskoj dobi dolazi u doticaj s glazbom te uz gitaru sklada neke od svojih prvih pjesama. Na Uskrs 1995. godine prvi put nastupa u Ateni i tada ostavlja neizbrisiv dojam. Ubrzo potpisuje ugovor sa Sony Music i tu započinje njegov put ka zvijezdama. U karijeri je objavio devet studijskih i četiri live albuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 21:36