U SREDIŠTU PAŽNJE

GLUMAC FILIP JURIČIĆ PROGOVORIO O SKANDALU S GOLOM FOTOGRAFIJOM KOJA KOLA INTERNETOM 'Na slici nisam ja! Zbog ovoga sam bio i na policiji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.03.2017. u 23:16

Zagreb, 140913. Snimanj nove TV serije RTL televizije Tajne koja se danas snimala u Nepesu pokraj Zeline.
Na fotografiji: Filip Juricic.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

Filip Juričić

Glumac Filip Juričić našao se u središtu pažnje nakon što je njegova navodna gola fotografija preplavila internet.

Juričić ne zna tko se poigrao s njegovim licem, a slučaj je prijavio policiji.

U telefonskom razgovoru za RTL-ovu emisiju ‘Sve u šest’ rekao je: ‘Sad sam čak bio na policiji, to je veliki problem. Naravno da to nije moja fotka, ja tako ne izgledam jer sam i deblji od gospodina koji je na fotografiji na montaži, a s druge strane mi je veliki problem koji sad pokušavam riješiti je što netko s Instagrama komunicira i s medijima. I nije mi jasno da mediji to i prenose bez da provjere sa mnom jer taj Instagram uopće nije moj. Ja naime nemam Instagram i oni prenose nekakave poruke koje sam ja poslao, što sam ja izjavio, a to nema veze sa mnom’, rekao je Filip.

Dodao je da će biti teško ući u trag nekome tko se na društvenim mrežama igra s njegovim imenom i identitetom, no neće odustati.

‘Nevjerojatno je kojom se to brzinom može širiti i ići dalje, a to je jedna obična patka koju netko montira i šibne na internet, i sad će to kružiti dalje… Meni je to sve skupa suludo, ali eto u tako ludom svijetu živimo’, rekao je za RTL.

Sporni profil na Instagramu u međuvremenu je postao nedostupan.

Screenshot / Instagram
 

Izdvajamo