PROGRAMSKE PROMJENE

HRT ZBOG KORONAVIRUSA ODGODIO 'ZVIJEZDE PJEVAJU' DO JESENI Omiljena emisija čeka sretnija vremena, s Prisavlja objavili što će emitirati umjesto nje

 
“Lovac” iz “Potjere” Dean Kotiga i Lidija Bačić

Hrvatska radiotelevizija (HRT) priopćila je da će se sukladno razvoju situacije s koronavirusom u Hrvatskoj doći do prilagođavanja radijskog i televizijskog programa HRT-a. Neki projekti, poput show programa "Zvijezde pjevaju" se odgađaju do jeseni, a umjesto njega će se emitirati reprize publici omiljene A-strane, dok će se informativni program - zbog pravodobnog i objektivnog informiranja javnosti - još pojačati.

- U sklopu toga, a u skladu sa zadaćom i ulogom HRT-a kao javnog servisa, danas je već vrlo uspješno startala "Škola na Trećem", koju HRT realizira u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH, kao i nova večernja emisija "Studio 4 Covid-19" na Četvrtom programu HTV-a. Valja napomenuti da HRT od prvoga dana na svom Četvrtom programu dvaput dnevno izravno prenosi konferencije za novinare Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, kao i sve najnovije vijesti na svaki puni sat, čime je HTV-4 postao svojevrsni referentni informativni pool za sve hrvatske građane - naglasio je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

Slijedom toga idućih će dana doći i do manjih promjena i modifikacija u programu Hrvatske radiotelevizije, o čemu će HRT i dalje pravovremeno i dnevno obavještavati javnost.

Iako je sve bilo spremno da show "Zvijezde pjevaju" ove subote krene s emitiranjem, doduše bez prisustva publike, na HRT-u su ipak odlučili kako će se nova sezona odgoditi do daljnjega, piše Slobodna Dalmacija.

O svojoj su odluci obavijestili pjevače mentore, kao i poznate osobe koje su trebale pjevački sudjelovati u emisiji.

U ovom je trenutku još neizvjesno prognozirati kada bi se "Zvijezde pjevaju" mogle početi prikazivati, s obzirom da se situacija oko koronavirusa u cijelom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj mjenja iz sata u sat.

Kao što smo već pisali, umjesto Tonyja Cetinskog koji je zbog korone već odustao kao član žirija, trebao je za sudački stol sjesti Jurica Pađen, uz Danijelu Martinović, Mirelu Priselac Remi i Marka Tolju.

Za najbolji pjevački par trebali su se boriti: Josipa Kusić i Dino Jelusić, Areta Ćurković i Goran Bošković, Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović, Damir Smrtić i Ivana Kindl, Maja Ciglenečki i Bojan Jambrošić, Dean Kotiga i Lidija Bačić, Kristina Klemenčić Novinc i Ivan Zak, te Ivan Šarić i Antonia Matković Šerić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 02:02