DANIEL IZ EKVADORA

HRVAT U SRCU JUŽNOAMERIČKE DŽUNGLE Na zabačenoj farmi uzgaja egzotično voće, ali rado bi se skrasio u domovini svojih predaka

 

Ove nedjelje, od 20 sati, dokumentarna sapunica 'Ljubav je na selu' vraća se po 11. put, ali sada s međunarodnom sezonom, na čak četiri kontinenta! Od petero farmera i farmerica, najmlađi je Daniel, urbani momak iz srca džungle u potrazi za Hrvaticom…

Daniel je rođen u Guayaquilu, u Ekvadoru, hrvatskih je korijena. Daniel ima 25 godina i bavi se prodajom dijetalnih proizvoda zbog kojih nerijetko putuje u Ameriku.

Mladi farmer pomaže obitelji na imanju koje se nalazi pet minuta od plaže u Manglaraltu, gdje uzgajaju egzotično voće usred džungle.

Uz to, Daniel se brine i o pčelama, konjima, patkama, ovcama, a obožava hokej, vježba u teretani, trenira jiu-jitsu te surfa na valovima.

- Na svojoj farmi nalazim mir. Praktično je u srcu džungle - otkriva Daniel, čije imanje ima 10 jutara dok za konje ima još osam tisuća četvornih metara.

Mladi farmer kaže da mu je najveća mana što želi odmah sve i sada, a voli biti daleko od grada, prometa i tehnologije.

- Katkad me stres dovede do granica izdržljivosti, a kad dođem na farmu opustim se i uživam - kaže Daniel, koji živi na farmi, u džungli s obitelji.

Daniel još nikad nije bio u Hrvatskoj, ali bi se rado skrasio ovdje.

- Namjera mi je skrasiti se ondje, ali moram najprije vidjeti je li vrijedno zbog toga ostaviti sve što imam ovdje - rekao je. Do sada je imao dvije duže veze, a u 'Ljubav je na selu' se prijavio jer bi volio upoznati Hrvaticu koja bi mu bila vjerna, pomalo konzervativna i uz koju bi se osjećao sigurno. Daniela odbijaju, kako kaže, djevojke koje vole dramiti i imaju 'šefovski' stav.

- Volio bih da Hrvatice manje drame od ovdašnjih cura. Mislim da je problem što gledaju previše meksičkih i kolumbijskih sapunica. Mogao bih biti u dugogodišnjoj vezi s djevojkom koja je posvećena obitelji, ali želim i da se voli zabavljati i izlaziti. Na odgovoran način - zaključuje Daniel koji bi, otkriva, s pravom osobom mogao imati, čak 21 dijete!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:24