VATRENI UŽAS

HRVATSKA GLUMICA U KALIFORNIJI NAPUŠTA DOM PRED NEOBUZDANIM POŽAROM 'Mnogi su već izgubili domove. Ne mogu opisati koliko sam tužna'

 
 Instagram

Već sedam dana bijesne neviđeni požari u Kaliforniji, a u nedjelju su stigli do Santa Barbare gdje, među ostalima, živi naša glumica Leona Paraminski sa svojim suprugom. Nekoliko stotina tisuća ljudi napustilo je svoje domove, što zbog dima, što zbog vatre, a iz svog doma sad bježi i Paraminski.

‘Napuštamo Santa Barbaru s neopisivom tugom… No, veselimo se što ćemo vidjeti obitelj i prijatelje u Hrvatskoj. Nadamo se da ćemo i dalje imati svoj dom kad se vratimo. Sretni smo što na planirani put u Hrvatsku možemo krenuti tri dana ranije! U nekim područjima Santa Barbare već su počele evakuacije, sve je to blizu nas… Mnogi prijatelji su već izgubili domove. Neki su samo pobjegli i čekaju vijesti. Ne mogu opisati koliko sam tužna. Šaljem svima pozitivnu energiju! I bravo za naše vatrogasce, rade nevjerojatan posao’, napisala je na Instagramu uz fotografiju sebe i supruga s maskama.

Talentirana Zagrepčanka sa suprugom Tinom Komljenovićem već tri godine živi u Americi. Glumica koje je ljetos proslavila 38. rođendan, otkrila je u kolovozu za Gloriju da odlazak u SAD nikad nije požalila te da su se njoj i suprugu otvorile nove mogućnosti i novi izazovi kojih se rado prihvatila.

Svoje domove u Kaliforniji napustile su i mnoge poznate osobe poput Gwyneth Paltrow, Johna Legenda i Chrissy Teigen, Ariane Grande, Paris Hilton, Reese Witherspoon, Heidi Klum i mnogih drugih, a požar je zahvatio i vinograde medijskog magnata Ruperta Murdocha. Goran Višnjić koji godinama živi u Los Angelesu na društvenim mrežama je podijelio snimku požara koji bukti kraj izlaza s autoceste za muzej Getty.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:41