SEKSI STRANA SP-a

HRVATSKA I RUSKA LJEPOTICA DALE VRUĆA OBEĆANJA Maria sprema golu fotku, a Žanamari 'odgovara': 'Ako prođemo u finale, skinut ću gaćice!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.07.2018. u 13:17

Instagram

Maria Liman i Žanamari Perčić

 

Vjerojatno jedna od najatraktivnijih ruskih navijačica, Maria Liman, maksimalno je iskoristila Svjetsko nogometno prvenstvo i ne propušta na dnevnoj bazi objaviti nekoliko seksi fotografija začinjenih nogometnim ili ruskim simbolima.

24-godišnja manekenka, koja se proslavila naslovnicom ukrajinskog izdanja Playboya 2015., pobjedu svoje reprezentacije proslavila je fotografijom u toplesu, a pozirala je uz tortu od jagoda.

 

Svaku pobjedu Rusa Liman doživljava vrlo emotivno, u čemu možda najviše uživa gotovo pola milijuna obožavatelja, koliko ih ima na Instagramu. Naime, svaka pobjeda znači njezinu golišavu fotografiju, a što je spremila za subotu kad će njezini favoriti snage odmjeriti s hrvatskom reprezentacijom, tek ćemo vidjeti.

 

Puno je konkretnija u najavama proslave bila naša pjevačica Žanamari Perčić. Ona je u ponedjeljak objavila fotografiju u pripijenoj haljini marke Laleto i napisala:

‘Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo #redcarpet #style. Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne, onda ću bez ahahaha! Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje girl crew-u moram ispuniti! Tako da neće biti ‘fishing for likes’, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja.’

 

Mnogi su se obožavatelji odmah poveselili i odlučili da će je držati za riječ. Hrvatsku u subotu čeka utakmica s Rusijom. Pobjednik ide u polufinale, a za finale i obećanje Žanamari još ćemo malo pričekati.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo