DOBRO SE OPORAVLJA

'HVALA, TONY, ŠTO SI MI SPASIO ŽIVOT' Supruga jednog od naših najpopularnijih pjevača hospitalizirana nakon što joj je pozlilo prije nekoliko dana

Toni i Dubravka Cetinski
 Ranko Šuvar / CROPIX

Tony Cetinski posljednjih je dana prolazio kroz najteže razdoblje. Njegovoj supruzi Dubravki je pozlilo, a trenutačno se oporavlja u KBC-u Rijeka i stabilno je, piše Gloria.

Uz fotografiju iz bolnice, na kojoj je jasno da je Dubravka Cetinski (35) hospitalizirana, naš glazbenik kratko se zahvalio svima koji su im bili podrška u svojim molitvama.

- Dubravka Cetinski je stabilno, naravno zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila - napisao je Tony kratko, ne otkrivajući što se točno dogodilo. Ipak, kako piše portal cover.style, Dubravki je prije pet dana pozlilo u njihovom domu u Istri u selu Radetići. Srećom je u tom trenutku Tony bio s njom i odmah pozvao hitnu pomoć, a da se osjeća dobro dala je do znanja i ona - zahvalom na Instagramu, piše Gloria.

- Hvala svim mojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju Samo ljubav, idući nastup je Tašmajdan 22. lipnja. Što nas ne ubije, to nas ojača. Hvala Tony Cetinski što si mi život spasio, sada smo 1:1 - napisala je kratko.

- Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a pretrage je obavila u Puli. Pala je u nesvijest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo prije nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Tony ju je našao na podu kad je ušao u sobu - ispričala je i potvrdila za 24 sata Milda Cetinski (93), Tonyjeva baka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:52