KRUH SA SEDAM KORA

Ida Prester u tri rečenice objasnila koliko se estrada promijenila u posljednjih 30-ak godina

 CROPIX

Hrvatska glazbenica Ida Prester nedavno se vratila s godišnjeg odmora u Andaluziji u Španjolskoj i odmah prionula na posao. Iako sa suprugom, Beograđaninom Ivanom Peševskim, ima dva mala sina, trogodišnjeg Roka i četveromjesečnog Rija, simpatična Zagrepčanka 'zatvorila' je porodiljni dopust i vratila se u glazbene vode.

Njezin projekt Frau Casio u suradnji s Decayjem objavio je novi singl 'Mama', a Ida je u novom urnebesnom statusu na Facebooku slikovito opisala razliku između estradnjaka prije 30-ak godina i danas.

- Pakao. Za upogoniti novi muzički projekt danas moraš napraviti i voditi službeni website, FB page, Instagram, YouTube kanal, SoundCloud, poželjno i Twitter, Spotify, Bandcamp... Nekoć si samo trebao doći u Jugoton i skinuti se za Start - napisala je Prester.

Poslije je u prepisci s prijateljima dodala i Wikipediju, za koju kaže da je jedini kanal njezina benda koji funkcionira jer ga drži i apdejta njezin tata.

- Skini se! Već stojim ispred trafike! Samo reci koji časopis i koja stranica, da ne gubim vrijeme - zafrkavali su je prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:52