BORBA KROZ ŽIVOT

INTIMNA ISPOVIJEST ZVIJEZDE SERIJE 'NOVINE' 'Rodila sam kćer, a njen se otac otad nije javio, pa čak ni rođendanskom čestitkom...'

 Berislava Picek / CROPIX

Glumicu Olgu Pakalović upravo pratimo u TV seriji "Novine", gdje briljira u ulozi ambiciozne glavne urednice.

Glumica koja o svojoj intimi rijetko progovara, u razgovoru za tportal ispričala je, između ostalog, kako se danas, tri godine nakon rođenja kćeri Gale, nosi s ulogom samohrane majke.

"Toliko mi je ljudi pomoglo i financijski i drugačije, toliko me je njih ganulo svojom pomoći kad mi je ona trebala, da im ovim putem svima želim iskreno zahvaliti na svemu. Bili su uz mene i kad mi je trebao samo razgovor i društvo, pa do onih puno kompliciranijih trenutaka.

Među njima je i moja najbolja prijateljica koja je bila sa mnom u svakom trenutku, Gala je danas obožava i ona mi pomaže kad baka nije na raspolaganju za čuvanje", rekla je lijepa glumica.

O kontaktu s bivšim suprugom, s kojim je bila vrlo kratko u braku, rekla je: "Vidio je Galu kad se rodila, priznao je očinstvo i od tada je nastao kaos. On polaže prava na nju, no ničim od rođenja Gale nije sudjelovao u njezinu životu. Od tada se nije javio, ni rođendanskom čestitkom..."

'Željela sam spojiti nespojivo'

O odnosu prema vezama i ljubavi nakon gorkog životnog iskustva, Olga Pakalović kaže:

"Nisam buntovna po prirodi, ali mi se čini da sam nekako nesvjesno u ovom odnosu željela spojiti nespojivo, spojiti različite kulture, vjeru, boje kože u jednoj osobi kao izraz svog stava i uvjerenja ili možda dječje zablude da granice unutar ljudskih odnosa ne postoje. Da ništa ako srce grije nije važno, no nagazila sam na minu. Razočarala sam se, ali sam i stekla važno iskustvo. Život je pun krivih procjena. Ja želim naučiti uskladiti srce s razumom.

Iskreno, išla sam grlom u jagode. Ja jesam i dalje idealist i romantik, i dalje vjerujem u ljubav i želim da je sve lijepo, esteta sam i to jest moja priča, no nevjerojatno koliko sam prestala imati fokus na sebi i to u onom zdravom smislu za mene.

Orijentirana sam na svoju djevojčicu, odrasla sam i postala majka koja misli na sve, na svaku sitnicu svakodnevice mene i kćeri – na hranu, račune, doktore, zdravlje... na život. Prije sam dangubila, imala sam višak vremena i često se žalila. Moje majčinstvo postalo je dijelom okidač u mom životu za konačno više razumijevanje moje prošlosti i postupaka. Danas puno bistrije vidim iza i ispred sebe", zaključila je Olga za tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 16:51