PJEVAČ U OFENZIVI

ISPAD TONYJA CETINSKOG 'Vi ste p****, koprcat ćete se u blatu, neće vas spasiti ni taj prljavi novac'

Toni Cetinski
 Maja Zlatevska / CROPIX

Pjevač Tony Cetinski u nedjelju ujutro imao je otvoreni ispad na svom profilu na Facebooku, uglavnom se obrušivši na medije i novinare, pozivajući pritom na lustraciju.

Kako piše Dnevnik.hr, Cetinski je prozvao novinare zbog roditelja Vinke i Mirka. Sudeći po onome što je Tony napisao, suđenje njegovim roditeljima dobilo je za njih pozitivan ishod, no o tome nitko ne piše. Cetinski je tako novinare i urednike povezao s udbašima te ih nazvao potplaćenom i neprofesionalnom stokom.

Evo što je napisao:

'Jedno pitanje za dobro jutro.

Kad netko nekoga blati i optužuje (slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke, a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke!

Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka! (čast iznimkama)

PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI.

No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama.

Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno!'

Podsjetimo, prošle je godine počelo suđenje u aferi lažiranja u postupku ispitivanja porijekla imovine poznate rovinjske obitelji, a optužnica je teretila supružnike Cetinski, Vinku i Mirka iz Rovinja, te dvoje suspendiranih djelatnika Porezne uprave, Mirjanu Grijak i Silva Jelenčića iz Rijeke, da su u drugoj polovici dvijetisućitih kroz uvećano prikazivanje kupovne cijene nekretnina oštetili investitora Danka Končara, odnosno njihove zajedničke tvrtke za oko 4 milijuna eura, koliko su sami ilegalno zaradili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:05