NJEZINA ISTINA

ISPOVIJEST BIVŠE PJEVAČICE GRUPE E.T. 'U bendu sam pjevala 4 mjeseca, a zaradila sam 3.200 kn'

 INmusica / PROMO

I prije nego što je započeo medijski rat sa Sarom Elenom Menkovskom, Adonis Ćulibrk Boytronic, već je ranije s bivšim pjevačicama ulazio u konflikte, a ovoga puta ni jedna ni druga strana ne biraju riječi.

No, Sara se uporno pokušava obraniti od svih njegovih navoda, pa je tako za RTL-ovu emisiju 'Sve u 6' izjavila da je u jednom trenutku razmišljala da ode kod psihijatra ili psihologa jer više nije znala što da radi.

- I sad mi je dok pričamo o tome muka i pod stresom sam - tvrdi.

Osvrnula se i na Boytronicove riječi da su sve to samo potezi jedne očajne bijednice.

- Sve te ružne riječi u usporedbi s tim što su mi govorili - nisu ništa. Vrijeđali su moju familiju, vrijeđali mene, vrijeđali mi prijatelje, suradnike - izjavila je.

Na pitanje koliko je zaradila u proteklih četiri mjeseca otkako je surađivala s E.T.-jem izjavila je da je riječ o 3200 kuna.

No, priči tu nije kraj. O odnosu sa Sarom za InMagazin progovorio je i Neno Čirjak iz grupe Karma. Kako je rekao, i oni su s njom pregovarali da bude njihova nova pjevačica.

- Pozvali smo je u kuću gdje je dobila svoj apartman dok je bila na probi, no ubrzo poslije par dana izlazi van taj njezin katastrofalan karakter pa sam odlučio da je najbolje da u startu prekinemo neku dugoročniju suradnju - tvrdi Čirjak te dodaje da je Sara tek nakon jedne vokalne probe tražila da potpišu ugovor.

Ispričao je kako je njemu to bilo čudno te da se na kraju cijele priče u sve uključila i njezina mama, ali da su se stvari smirile kad su im poslali opomenu pred pokretanje tužbe.

No, prema svemu sudeći, ovoj priči kraj još neko vrijeme zasigurno neće biti na vidiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:39