DEMANTIJI

ISPRAVCI TEKSTOVA 'Ni Gricko joj nije donio treću sreću...' i 'Pobjednica BB-a pred kamerama se seksala s mladim Beograđaninom i osvojila 100.000...'

Povodom članak objavljenih 4. i 5. prosinca 2019. godine na web stranicama Jutarnji.hr pod naslovima "NI GRICKO JOJ NIJE DONIO TREĆU BRAČNU SREĆU 'Big Brother' Marijana razvodi se od konobara iz Slavonije: 'Ne želim više čuti za nju!'" i "Pobjednica BB-a pred kamerama se seksala s mladim Beograđaninom i osvojila 100.000 eura, ali joj novac nije donio sreću. Sada se razvodi treći put" na zahtjev za ispravkom netočne ili nepotpune informacije objavljujemo ispravak Marijane Kovačević, zastupane po odvjetniku Alenu Pešušiću iz Zagreba:

Navedeni tekst sadrži informacije:

- da je Marijana Kovačević bila u emotivnoj vezi i u braku sa Tomislavom Grizeljom "Grickom"

- da se Marijana Kovačević razvodi od Tomislava Grizelja "Gricka".

Iz navedenih članka proizlazi dakle, da je Marijana Kovačević bila u braku sa Tomislavom Grizeljom "Grickom", te da se od istog razvodi.

Navedene informacije su netočne.

Marijana Kovačević nikada nije bila u braku sa Tomislavom Grizeljom, pa čak niti u emotivnoj vezi, te su takve informacije objavljene u online izdanju Jutarnjeg lista neistinite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:52