DRAMA PJEVAČICE

Ivana Plechinger o teškom razdoblju: 'Sjećam se dobro tog dana kad mi se zamračilo pred očima'

Ivana Plechinger
 Biljana Blivajs / CROPIX
Povodom izlaska svoje prve knjige 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je', Ivana Plechinger progovorila je o teškom životnom razdoblju koje je iza nje. Pisanje joj je pomoglo da prevlada ozbiljan zdravstveni problem o kojem je progovorila četiri godine nakon što se sukobila s njim, piše Gloria.

- Sjećam se dobro tog dana. Kad mi se zamračilo pred očima, suprug me odvezao u bolnicu. Liječnici su sumnjali na moždani udar, no nisu bili sigurni jer je trebalo napraviti magnetsku rezonancu, a zbog štednje, ta se pretraga nedjeljom ne radi - započela je Ivana svoju priču.

Nakon što su ona i njezin suprug povukli sve moguće veze, termin za magnetsku rezonancu dobila je za šest dana. Kad su u bolnici potvrdili da je riječ bila o moždanom daru, zadržana je na liječenju. Kad vrati vrijeme unatrag, iako je uvijek živjela zdravo, vidi da je uzrok njezinog moždanog udara bio njezin život u grču.

Kako kaže, morili su je materijalni problemi. Teško joj je pao i gubitak oca prošle godine u veljači, no uz pomoć supruga i djece lakše se nosi s tim tragičnim gubitkom.

U knjizi koju je napisala potaknuta svim problemima svima želi prenijeti samo jednu poruku - treba voljeti sad, bez odlaganja i zadrške.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:34