DOLAZI JOŠ JEDAN DEČKO

Ivica Kostelić pohvalio je sina Ivana, pa onda sa svima podijelio još jednu sretnu vijest

Ivica Kostelić i Elin
 Srdjan Vrancic / CROPIX
Nakon što je Elin Arnarsdottir u ožujku pokazala trudnički trbuščić, presretni Ivica Kostelić u intervjuu na narodnom radiju otkrio je da u njihovu obitelj stiže još jedan dječak. Dječaka Ivana dobili su u listopadu 2014. godine, a jedan od naših najuspješnijih sportaša za njega ima samo riječi hvale.

- Ivan je dobar dečko! Sretan sam jer je jako zainteresiran za glazbu, stalno moramo slušati razne CD-e. Stavimo Jerryja Leeja Lewisa i plešemo. Nažalost, često nisam doma, skijam... Uskoro ću sudjelovati puno više. Dolazi nam još jedan dečko - rekao je ponosni otac.

Ivica i Elin uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka. Osim o obitelji, Ivica je progovorio i o završetku karijere.

- Svemu dođe kraj, a moj odlazak u sportsku mirovinu nije više daleko - radi se o nekoliko mjeseci ili godinu, dvije. Nastavljam sigurno do sljemenske utrke sljedeće godine, tada ću vidjeti kako stojim sa zdravljem... - objasnio je.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:18