FOTOGRAFIJA NA INSTAGRAMU

IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD Kćer Ivice Todorića uvukla se u pripijenu haljinu, no u prvom planu je ipak bila posebna torbica...

 
Iva Balent
 Boris Kovačev / HANZA MEDIA

Iva Balent izgleda bolje nego ikada, zaključak je njenih pratitelja na nedavnu fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu. Kćerka Ivice Todorića mukotrpno raznim metodama godinama pokušava riješiti problem viška kilograma, ali ako je suditi po zadnjoj slici, koja je pretpostavlja se snimljena na vjenčanju sina Lepe Brene, konačno je stesala liniju, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografija na kojoj pozira u uskoj crveno-ružičastoj haljini koja je istaknula njene adute odmah je dobila stotine lajkova, a pali su i mnogi komplimenti poput "wow prekrasna si", "divna si". Haljinu je iskombinirala s torbicom za koju bi mnogi vjerojatno na prvu pomislili da je iz nekog high end dućana, no zapravo je riječ o torbi domaće marke Chic IB bags s kojom Iva surađuje u humanitarne svrhe.

Naime, poznati zadarski brend je napravio torbu čiji dio prihoda od prodaje ide za djecu oboljelu od srčanih bolesti. - Ponosno najavljujemo divan projekt, dio od prodaje torbice ide za djecu oboljelu od srčanih bolesti. Hvala dragoj Ivi Balent što je prepoznala divnu ideju i divno dobro djelo - napisali su na Instagram profilu brenda.

Da stvar bude zanimljivija, među komentarima se našao i onaj majke čije je dijete rođeno sa srčanom manom. - Hvala na ovakvim gestama i donacijama. Ja sam majka kojoj je dijete rođeno sa srčanom manom i u pitanju su sekunde.To su naši borci . Mi smo se borili četiri mjeseca i uspjeli i danas imamo 13 godina - napisala je u komentaru gospođa, a Iva joj je uzvratila "Hvala Bogu".

Osim što fizički izgleda bolje, Iva se nedavno pohvalila i kako se osjeća bolje. Život joj je, tvrdi Iva, izmijenila poznata splitska motivacijska govornica Ana Bučević koju je upoznala prije sedam godina.

- Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi. Ja vam uopće ne mogu opisati koji je to osjećaj - izjavila je Balent za RTL-ov Exkluziv, a na pitanje od čega je bolovala odgovorila tek da joj je "srce bilo bolesno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:45