MY FRIEND

JACQUES NIJE NESRETAN 13. MJESTOM Odmah nakon završetka Eurosonga poslao poruku svim fanovima, ali oni jako negoduju zbog 0 bodova nekih naših susjeda

 HRT

Natjecanje za najbolju pjesmu Eurovizije u Kijevu u noći sa subote na nedjelju završilo je pobjedom Portugala i 13. mjestom hrvatskog predstavnika Jacquesa Houdeka koji je nastupio s pjesmom 'My Friend'.

Houdek se nakon glasovanja i proglašenja pobjednika putem prijenosa uživo na Facebooku zahvalio svima koji su vjerovali u njega i hrvatsko predstavništvo na Eurosongu.

'Hvala vam puno. Od srca hvala svima koji ste vjerovali u nas. Dali smo sve od sebe. Presretni smo s nastupom i zadovoljni s 13. mjestom, ako sam dobro shvatio', rekao je Houdek u videu.

'Nadam se da ovo znači da će Hrvatska svake godine (napredovati). Ako smo prošle godine bili 23., ove 13., neka sljedeće godine budemo treći. Živjeli mi i hvala puno.'

'Mrtvi umorni smo. Idemo se sada prvo dobro najesti, popiti, nazdraviti. Poslije ćemo se spakirati i vraćamo se u Hrvatsku.'

Houdekovi Facebook obožavatelji nisu propustili u komentarima podbosti hrvatske susjede koji su pjesmi 'My Friend' dali iznimno malo bodova. 'Susjedi su ljubomorni na tebe zato od jada nisu dali bodove!', napisala je Slavica Hren. 'Mi budale dali Mađarskoj 12... A dragi susjedi, bilo koji su nikakvi... Politika je s*anje', napisala je Nikolina Jelčić.

'Mene zanima tko su članovi srpskog žirija i slovenskog... Tek toliko da znam kome da zahvalim na 0 bodova?!', napisala je Ružica Nino Maras. 'Naša se pjesma zove 'My friend', a ono u glasovima - NO FRIEND!', zaključila je kritike susjeda Silvija Glavica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:34