ELLI SE BLIŽI TERMIN

'JAKO SAM TUŽNA ŠTO DINO TO NIJE DOČEKAO' Danijela Dvornik u bolnici napisala poruku koja je rastužila sve koji ju prate na društvenim mrežama

 
 Instagram @danijeladvornik

Ella Dvornik koja će uskoro po prvi put postati majka u ponedjeljak je završila u poliklinici Podobnik zbog jakih mučnina. Iako je očekivala da će je već idućeg dana pustiti kući, situacija se, kako kaže, malo zakomplicirala, pa je Ella i danas ostala na infuziji.

Instagram

Jutros se javila iz bolničke postelje i kazala kako je još uvijek u jednom komadu, razočaravši obožavatelje koji s nestrpljenjem iščekuju da na svijet donese, po svemu sudeći, sina.

I buduća baka, Danijela Dvornik, jedva čeka da vidi svog unuka, iako je, kaže, jako tužna jer Dino nije uz njih.

- Ovih dana napetosti i iščekivanja, stalno mi je Dino u mislima. Zateknem se u razmišljanjima što bi bilo kad bi bilo. Vidim ga kako nam podiže atmosferu, vjerojatno bi u bolnici bio show! Tako bi on prikrivao svoju nervozu. Ali bilo bi smijeha. Jako sam tužna što to nije dočekao. Bio bi izvrstan 'dida' - napisala je jutros na Instagramu, a onda promokentirala da bi Ella vjerojatno rodila od smijeha da je Dino tu.

- Često ovih dana to mi prođe kroz glavu... ali tu je on sa nama u svakom trenutku - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:51