GLUMAC USRED SKANDALA

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ POKAZAO JE INTIMNE DIJELOVE Skinuo se do kraja i ovo vam je (možda jedina) šansa da ga vidite kao od majke rođena

 PROMO

U javnost su procurile fotografije na kojima je jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca potpuno obnažen.

Kao od majke rođen Janko Popović Volarić izazvao je pomutnju u kazališnom i filmskom svijetu, a fotografije su se velikom brzinom proširile društvenim mrežama i postale viralni hit.

Upozorenje! Sadržaj fotografija nije primjeren osobama mlađima od 18 godina.

PROMO

PROMO

PROMO

'Fotke koje ćete zasigurno vidjeti na mnogobrojnim portalima su moje. Sada je u svemu najvažniji Goran, do kojega mi je jako stalo', izjavio je glavni protagonist najnovijega skandala hrvatske scene.

Odmah se oglasio i filmski redatelj Nevio Marasović, koji je objasnio da su objavljene fotografije zapravo iz njegova najnovijeg filma Goran, koji u produkciji Antitalenta i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina u siječnju sljedeće godine.

Najiščekivanija filmska priča o životu i posljedicama ljudskih postupaka smještena je u Gorskom kotaru, gdje se naizgled idilična atmosfera pretvara u noćnu moru, a sedam života biva nepovratno uništeno.

Uloge u filmu imaju i Franjo Dijak, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Milan Štrljić, Bojan Navojec te Filip Križan.

U prvom dijelu filma svaka akcija, reakcija i stav izneseni od strane likova namjerno će zbuniti gledatelja i prouzročiti blagu neugodu. Priča se postepeno razvija u drugom dijelu, otkrivajući tajanstvenu zagonetku.

Film, kojeg mnogi nazivaju hrvatskim 'Fargom', u kojem je na jedinstven način spojena Skandivanija i Mediteran, zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 17:08