ČISTA LJUBAV

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ PONOVNO LJUBI! Planula ljubav između domaćeg glumca i poznate novinarke koja se natjecala u vrlo popularnom glazbenom showu

 
Matea Dominiković i Janko Popović Volarić
 Tomislav Krišto/Cropix / Facebook

Janko Popović Volarić prije šest godina razveo se od kolegice Jelene Veljače i odonda se trudio skrivati ljubavni život. Čini se da mu je to dosad i uspijevalo, no kako tportal ekskluzivno doznaje, 38-godišnji glumac ponovno ljubi, i to 11 godina mlađu novinarku N1 televizije, Mateu Dominiković.

Zagrepčanina trenutno gledamo u seriji Nove TV 'Čista ljubav', a ljubav mu se u stvarnom životu dogodila s 27-godišnjom novinarkom.

Prije nego što je prije gotovo godinu dana stigla na televiziju N1, Dominiković je radila iza kamera na RTL televiziji. Osim novinarstva njezina velika ljubav je očito i glazba jer je nastupila i u glazbenom showu 'The Voice', ali nije se uspjela plasirati dalje od prve emisije. 2011. godine tijekom ATP turnira u Umagu na pozornici se pridružila ukrajinskom tenisaču Alexandru Dolgopolovu, tadašnjem pobjedniku turnira, i zapjevala s njim Rihannin i Eminemov hit 'Love The Way You Lie'.

Umag, 120712. 
23. ATP Vegeta Croatia Open Umag tenis turnir koji traje od 05 - 15.7.2012. Izbor za miss hostese . 
Na fotografiji: Matea Dominikovic i Alexandr Dolgopolov su pjevali skupa.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX
Matea u Umagu s Alexandrom Dolgopolovim

Kako piše tportal, Matea je nedavno diplomirala na visokom učilištu VERN u Zagrebu, a proslavi povodom stečene diplome prisustvovao je i Janko. Na Instagramu je objavila obiteljsku fotografiju s proslave promocije na kojoj se vidi i Janko, a tportalu je potvrdila da je u vezi s glumcem.

- Da, istina je, u vezi smo. Naša veza je još uvijek svježa i nismo željeli još uvijek govoriti o njoj javno, izjavila je.

Matea je u ožujku na Facebooku objavila fotografiju iz studija N1 gdje se fotografirala s voditeljem emisije Petrom Štefanićem i Jankom Popovićem Volarićem, koji je tada bio gost u Štefanićevoj emisiji Pressing.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 14:12