SLOMLJENO SRCE

JE LI ONA GLAVNI RAZLOG ZBOG KOJEG DARIO NIJE BIO PRAVI NA EUROBASKETU? Zbog lijepe studentice ekonomije Šarić je, čini se, potpuno izgubljen

 
 Facebook

Slomljeno srce ima razarajući učinak na cijeli organizam i ta je spoznaja malo koga mimoišla u životu. Čini se da su upravo ljubavni jadi glavni razlog loše igre i nervoznog ponašanja inače talentiranog šibenskog košarkaša Darija Šarića, od kojeg su na netom završenom Eurobasketu svi zaljubljenici u igru pod koševima očekivali puno više nego što je pružio.



Kako, naime, piše Tportal, Šarić se ne uspijeva sabrati zbog ljubavnih problema, nakon što je nedavno pukla njegova veza s dugogodišnjom djevojkom Karlom, s kojom je dijelio i život u SAD-u. Naime, nakon gotovo godinu dana zajedničkog života u Philadelphiji Karla je spakirala svoje stvari i vratila se roditeljima u Zagreb.

Podsjetimo, najšira javnost je lijepu studenticu ekonomije Karlu Pušeljić s Darijem uočila na košaraškom ogledu Zadra i Cibone u travnju, kad su u gledalištu sjedili s društvom, pričali, smijali se, komentirali događanja na parketu.

Na tadašnjim fotografijama sve je izgledalo idilično, a što se u međuvremenu ispriječilo atraktivnom paru koji je prohodao još 2012. godine, kad su se zaljubili u Vodicama, oni znaju najbolje.

Karlin profilu na Facebooku jedino otkriva da ima brojne prijateljice koje je rado zasipaju komplimentima na račun atraktivnog izgleda. No zajedničke fotografije sa Šarićem, koje svjedoče i mnoge lijepe trenutke iz zajedničkog života, zgodna Zagrepčanka nije izbrisala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 18:10