SLOMLJENO SRCE

JE LI ONA GLAVNI RAZLOG ZBOG KOJEG DARIO NIJE BIO PRAVI NA EUROBASKETU? Zbog lijepe studentice ekonomije Šarić je, čini se, potpuno izgubljen

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.09.2017. u 15:24

Facebook

 

Slomljeno srce ima razarajući učinak na cijeli organizam i ta je spoznaja malo koga mimoišla u životu. Čini se da su upravo ljubavni jadi glavni razlog loše igre i nervoznog ponašanja inače talentiranog šibenskog košarkaša Darija Šarića, od kojeg su na netom završenom Eurobasketu svi zaljubljenici u igru pod koševima očekivali puno više nego što je pružio.



Kako, naime, piše Tportal, Šarić se ne uspijeva sabrati zbog ljubavnih problema, nakon što je nedavno pukla njegova veza s dugogodišnjom djevojkom Karlom, s kojom je dijelio i život u SAD-u. Naime, nakon gotovo godinu dana zajedničkog života u Philadelphiji Karla je spakirala svoje stvari i vratila se roditeljima u Zagreb.

 

Podsjetimo, najšira javnost je lijepu studenticu ekonomije Karlu Pušeljić s Darijem uočila na košaraškom ogledu Zadra i Cibone u travnju, kad su u gledalištu sjedili s društvom, pričali, smijali se, komentirali događanja na parketu.

 

Na tadašnjim fotografijama sve je izgledalo idilično, a što se u međuvremenu ispriječilo atraktivnom paru koji je prohodao još 2012. godine, kad su se zaljubili u Vodicama, oni znaju najbolje.

Karlin profilu na Facebooku jedino otkriva da ima brojne prijateljice koje je rado zasipaju komplimentima na račun atraktivnog izgleda. No zajedničke fotografije sa Šarićem, koje svjedoče i mnoge lijepe trenutke iz zajedničkog života, zgodna Zagrepčanka nije izbrisala.

ELIPSO

Izdvajamo