ŠTO JE PJESNIK HTIO REĆI

JE LI OVO ZBILJA RODITELJSKI SAVJET ILI SE SAMO KRIVO IZRAZILA? Simona htjela objasniti kako se odgajaju djeca, ali njezino shvaćanje zbunilo je mnoge

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.02.2017. u 20:00

FACEBOOK

Dok je bila u braku s poduzetnikom Antom Gotovcem, s kojim je dobila desetogodišnju kćer Gabrijelu, Simona Mijoković tulumarila je, orgijala, eksperimentirala s opijatima, doslovce  'živjela' od pojavljivanja u javnosti, ali otkako je postala velika vjernica, sve se promijenilo.

Bivša manekenka, starleta, reality zvijezda i pjevačica danas radije uživa u miru. Kako sama kaže, potpuno se predala u božje ruke.

Na Facebooku često objavljuje vlastite male propovijedi, a sada se dotaknula i uvijek aktualne teme roditeljstva. Objasnila je što bi, kad se radi o odgoju djeteta, majkama i očevima uvijek trebalo biti na prvome mjestu.

- Umjesto da ga (dijete) vode k Bogu, k sakramentima, prema spasenju, oni (roditelji) odabiru lažnu čast ovoga svijeta - užitke i prolaznosti - 'samo neka nam je dijete zdravo, sito, obučeno i školovano'. A duša, pitam se? A što s dušom djeteta? Pa tko se brine za to? Nitko ne mari za vječnost - napisala je zabrinuta Simona.

Sa suprugom Stanislavom, s kojim je u braku od svibnja prošle godine, bivša starleta čeka prvo dijete. Rodit će sina koji će se zvati Joshua Maria.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo