TREĆE DIJETE

JEDNA OD NAJLJEPŠIH DOMAĆIH MANEKENKI U SLATKOM IŠČEKIVANJU Krije li sreću u obitelji Ljupke Gojić Mikić još jedna trudnoća?

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 19.05.2017. u 09:09

INSTAGRAM

Ljupka Gojić Mikić sa kćerima

Svašta se dozna na prvoj jutarnjoj kavi. Upravo zahvaljujući neformalnom druženju u jednom zagrebačkom kafiću tako se doznalo da je nekadašnja manekenka i današnja dizajnerica Ljupka Gojić Mikić navodno u drugom stanju. Priča se da će roditi krajem godine, a prinovi u obitelji jako se vesele njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić, te kćeri Jana Sienna i Mila Amelie.

 

Tridesetpetogodišnja Ljupka i dvije godine stariji Mihael upoznali su se i zaljubili još kao tinejdžeri. Premda su ih poslovi često vodili na različite krajeve svijeta, njihova ljubav bila je iskrena i jaka, a okrunili su je vjenčanjem 2006. godine. Godinu dana kasnije na svijet je došla njihova prva djevojčica, Jana Sienna, a 2011. rodila se i Mila Amelie. Skladna obitelj živi u Japanu.

 

 

- Moje kćeri su u Japanu prave male Japanke, a kada dođu u Zagreb, prave su male Zagrepčanke. Zbog toga sam najsretnija, jer vidim da se moja djeca mogu prilagoditi i prihvaćaju tuđa pravila i kulturu. Ovdje nam je jako lijepo i ovo je najbolje iskustvo i životna škola - opisala je Ljupka za Story te dodala da njezina Jana pohađa japansku, a ne internacionalnu osnovnu školu.

 

Mila i Jana tečno govore japanski, engleski i hrvatski jezik, a njihova mama kroz smijeh je priznala da joj kćeri ponekad pomognu u snalaženju s japanskim jezikom. 

ELIPSO

Izdvajamo