MODERNA OBITELJ

JELENA VELJAČA IMA NOVOG DEČKA: PRODUCENTICA LJUBI MARKANTNOG DIREKTORA Četiri mjeseca nakon razvoda glumica je u vezi s jednim od šefova na RTL-u

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.01.2019. u 17:04

Zagreb, 250418.
Max&Co, Teslina ulica.
Predstavljanje Sky is the limit kolekcije.
Na fotografiji: Jelena Veljaca.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Jelena Veljača

Četiri mjeseca nakon razvoda, Jelena Veljača ponovno ljubi. Gloria saznaje da naša glumica, scenaristica i producentica ima novog muškarca u svom životu i da je on direktor prodaje na RTL-u - Ivan Gale (46).

Veljača posljednjih mjeseci živi u Beogradu gdje snima seriju 'Pogrešan čovjek', ali mnogi su primijetili da u posljednje vrijeme svaki slobodan trenutak iskorištava za vraćanje rodnom Zagrebu. Sada je poznat i razlog zašto se vraća.

Gloria piše da je Veljača uz novog dečka pozirala prvoga dana rujna na predstavljanju serije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, ali druženja sa šarmantnim ekonomistom pokušala je zadržati u tajnosti, pa su se sredinom prosinca, u trenutku susreta s fotografom ekspresno odvojili.

Samo desetak dana kasnije snimljeni su u Dežmanovoj ulici kako nasmijano odlaze na kolače. Njezina kći Lena koja je nedavno s mamom i tatom proslavila treći rođendan prihvatila je svoju novu, modernu obitelj koja nije strana ni Ivanu - i on iz prvog braka ima dvoje djece.

A da su uistinu moderna obitelj svjedoči i podatak da je Badnjak Jelena provela na večeri s prijateljima na kojoj je bio bivši suprug, ali i markantni direktor, piše Gloria.

Ekskluzivne fotografije Veljače i Ivana Galea pogledajte OVDJE.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo