NJEŽNA PORUKA

JELENA VELJAČA OBJAVILA EMOTIVNI SELFIE S DEČKOM 'Sretan rođendan ovom muškarcu uz kojeg se život čini poput šetnje u parku'

 
 Instagram

Glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača objavila je na Instagramu nježnu poruku i rođendansku čestitku uz zajednički selfie s Ivanom Galom s kojim je navodno u vezi od razvoda od Dražena Čučeka.

- Sjećanje na jedan dan kad smo obukli gotovo identične košulje bez nekog posebnog razloga osim telepatije. Sretan rođendan ovom muškarcu uz kojeg se život čini poput šetnje u parku. Nisam imala pojma da i takvi postoje - napisala je na engleskom jeziku uz fotografiju na kojoj se smiju u zagrljaju.

O njihovoj se vezi počelo pisati još u siječnju nakon što su nekoliko puta snimljeni zajedno, no ni jedan ni drugi tu informaciju nisu ni potvrdili ni demantirali. Potom su zajedno viđeni tek u lipnju zbog čega se šuškalo o prekidu, no ni to nisu komentirali.

46-godišnji Gale je Direktor odjela prodaje RTL-a od 2012., a prije toga je radio na mjestu Direktora prodaje zaduženog za tiskane medije, web i televiziju 24sata d.o.o. Ekonomist po struci iza sebe također ima brak i dvoje djece, baš kao i Veljača koja je u braku s Čučekom dobila kćer Lenu.

Veljača i Čuček razveli su se nakon tri godine braka, no ostali su bliski te nerijetko zajedno provode vrijeme s kćerkom.

Odnos s Galom Veljača je kratko komentirala u lipnju kad je za magazin Story rekla:

- Kad je o Ivanu riječ, o kojem nikad nisam javno govorila, rekla bih samo da mi je jako smetalo što se u medijima tijekom prosvjeda provuklo to da nije bio na prosvjedu i da nije podržao Inicijativu ni moj rad na tom području. Mislim da na prste jedne ruke mogu nabrojiti ljude koji su mi bila veća potpora od njega, i kad je o Inicijativi i kad je o Fondu riječ, i kad su u pitanje mnoge druge privatne stvari u mom životu. Kad ga već spominjete, drago mi je što mogu ispraviti tu nepravdu: bio je na prosvjedu, bio je uz mene uvijek kad sam ga trebala. Što se drugih insinuaci­ja koje su se o našem odnosu također provlačile u medijima tiče, pozvat ću se na peti amandman, iako sam u tom slučaju strankinja. Ne zato što o Ivanu želim nešto skrivati, nego zato što znam da je njemu to važno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:52