REPOVI VELIKOG PARTYJA

JELENA VELJAČA ŠOKIRANA NAKON ŠTO SU PERNAR I SINČIĆ SLAVILI ROĐENDAN U NJEZINOM STANU Fotografije zbog kojih je zanijemila glumica i scenaristica

 

Glumica i scenaristica Jelena Veljača prošle nedjelje ostala je potpuno šokirana kada je na portalima pročitala tekst pod naslovom: “Sinčić čestitao Pernaru rođendan pa ga napali zbog pozadine fotke”, a pogotovo kada je vidjela dvije fotografije na kojima su čelnici Živog zida Ivan Velibor Sinčić i Ivan Pernar, objavljene u sklopu tog teksta.

Veselo društvo

Naime, obije sporne fotografije s proslave 32. rođendana Ivana Pernara nastale su 14. listopada u njezinom stanu na zagrebačkom Svetom Duhu. Prvo je Ivan Pernar na svom Facebook profilu rođendan obilježio fotografijom sa Sinčićem, koja je snimljena na terasi stana Jelene Veljače s pogledom na obronke zagrebačke gore.

Uz prizor s prijateljem i stranačkim partnerom Pernar je na svom službenom profilu napisao: “Na današnji dan prije godinu dana dao sam zastupničku prisegu u Hrvatskom saboru, uz svog prijatelja. Danas s njim slavim rođendan. Za par godina, uz vašu podršku, slavit ćemo zajedno pobjedu”. Zatim je Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebook profilu čestitao Pernaru rođendan i objavio njihovu zajedničku fotografiju s proslave rođendana, snimljenu u dnevnom boravku stana Jelene Veljače. Veselo društvo okupljeno uz zakusku, Pernar kako puše u rođendansku tortu, opuštena zabava, no nekoliko drugih detalja upalo je oči jednom od Sinčićevih pratitelja.

Prijatelj snimatelj

On je, naime, u pozadini fotografije zamijetio skupu tehničku opremu i, misleći da su rođendan slavili u Pernarovu stanu, napisao je: “Otkud ti 50 tisuća kuna za ta dva iMaca, iPad i Canon iza leđa, je li narodni zastupniče? Aj budi faca pa to prodaj i nahrani mjesec dana 50 ovih što kopaju po kontejnerima. Sve je to ista bagra! E moji glasači, e moja teladi...”. Na to mu je Sinčić odgovorio: “Zanimljivo zapažanje. Tim više što smo rođendan slavili u stanu prijatelja koji se bave snimanjima”.

Pernarove i Sinčićeve Facebook objave i prepisku objavili su portali, a Veljača je nakon prvotnog šoka shvatila da su Pernarov rođendan slavili kod prijatelja kojem je ona iznajmila svoj stan kada se prije dvije godine udala za glumca Dražena Čučeka i preselila se kod njega. Stan na Svetom Duhu Jelena Veljača je godinama dijelila s prvim suprugom, glumcem Jankom Popovićem Volarićem, tijekom njihove veze, a kasnije i braka. U svakom slučaju, najmanje od svega očekivala je kako će fotografije njezina doma biti u središtu medijske pozornosti zbog proslave rođendana saborskog zastupnika sklonog ispadima, bez obzira na to što je stan iznajmila trećoj osobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 02:55