KRAJ VELIKE LJUBAVI

JERKO LEKO DEMANTIRAO GLASINE O TREĆOJ OSOBI, ALI NEHOTICE JE MOŽDA OTKRIO PREVIŠE 'Studenticu ne poznajem. Trenutno nemam nikoga'

 
 Instagram

Brak Jerka Leke i Ive već je dulje vrijeme u krizi. Da je ljubav među njima na kušnji, počelo se šuškati početkom godine, no Jerko je u siječnju za tportal samo kratko izjavio: ‘Nemam komentara, živimo normalan život, a zbog dobrobiti naše djece ne želimo obiteljske prilike iznositi u medijima.’

Prošli su tjedan mediji objavili da je braku definitivno došao kraj, a tome je navodno kumovala lijepa studentica stomatologije iz Slavonskog Broda. Premda je htjela sačuvati obitelj i bila spremna izgladiti razmirice s bivšim nogometašem zbog sinova, Ivi je navodno prekipjelo kada je posumnjala u Lekinu vjernost.

Ipak, Leko je u razgovoru za Dnevnik.hr demantirao da uopće poznaje spomenutu studenticu. Pritom je rekao da trenutno nema nikoga čime je, možda i nehotice potvrdio da Iva i on više nisu skupa.

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

‘Osobu ne poznajem. Nikada je nisam vidio. Trenutno nemam nikoga. Ove informacije su smiješne’, rekao je Leko.

Iva još nije komentirala svoj ljubavni život kao što to nije ni običavala. No, na svom Instagramu i dalje objavljuje fotografije - i na svakoj obara s nogu. Ako je brak sad doista iza nje, jedna od najseksi Hrvatica sigurno neće dugo samovati, piše Dnevnik.hr.

So many batman out there #whatsyoursuperpower

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Forever Dreamer #beyourownidol

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

@bonamie_

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 09:45