PRŠTE EMOCIJE

JESTE LI ZNALI ZA NJIHOVU LJUBAV? Ona je kći sjajne glumice, a on sin jednog od najosebujnijih domaćih pjevača; pogledajte njihov zajednički video

 
Pia i Vili
 Screenshot/YouTube

Pia Vrdoljak šarmantna je 20-godišnja kći sjajne i višestruko nagrađivane hrvatske glumice Gorane Marin, a Vili Gobac je visoki i simpatični student zadnje godine Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu i, naravno, sin frontmena Psihomodopopa, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pia i Vili su i ljubavni par, o čijoj priči piše Story.

Pratitelji zbivanja na domaćoj rock sceni mogli su ih uočiti u videospotu grupe Kojoti za pjesmu 'Oprosti što te volim', a frontmen Kojota, Alen Marin, suprug je Pijine mame Gorane.

Upravo Piju, njenu mlađu sestru Hedu, koju je Gorana dobila u braku s Alenom, često se moglo vidjeti na kazališnim i filmskim premijerama, na kojima su uvijek ostavljali dojam kreativne ekipe koja uživa provoditi vrijeme zajedno.

I Pia želi upisati glumu na Akademiji. Odrasli u obitelji tolikih kreativaca i umjetnika, Pia i Vili bi zaista iznenadili da su interesne sfere našli u robotici ili brodogradnji.

- Na različite načine glumom se bavim odmalena. Kako mi je mama glumica, u kazalištu sam provodila puno vremena i oduvijek je to bilo nešto čime sam okružena i čime sam se htjela baviti.

Planiram studirati glumu na Akademiji dramske umjetnosti i pokušala sam ove godine, ali nisam je još upisala. Sada radim s vrtićkom i predškolskom djecom u radionicama i pripremam se za prijemni ispit - otkrila je Pia.

U pripremama za ispit može joj pomoći i Vili, kojeg mjeseci dijele od diplome na tom fakultetu.

- Sad sam peta, zadnja godina Akademije i to polako privodim kraju. Nadam se da ću u budućnosti moći spojiti znanja koja sam pokupio studirajući sa svojim bendom Donkey Hot i napraviti nešto što objedinjuje glumu i glazbu.

Dovršavamo prvi album i planiramo ga objaviti u idućih nekoliko mjeseci. Primaran mi je bend, ali naravno i sve dobro i kvalitetno što se nađe i otvori u budućnosti, pogotovo ako to bude u suradnji s Pijom - ispričao je za Story student, koji je svoje dvije ljubavi, glumu i glazbu, spojio u seriji 'Počivali u miru' gdje je glumio bubnjara punk benda.

Upitani otkad su zajedno, Vili je odgovorio: Već jedno deset godina!, Pia ga je brzo ispravila kroz smijeh:

- Ma, nešto manje od godinu dana!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:22