PRIJATELJI ILI NEŠTO VIŠE?

JESU LI TOČNA NAGAĐANJA O NOVOM ESTRADNOM PARU? Glazbenik i voditeljica velik dio ljeta proveli su zajedno, a razotkrio ih je pulski restoran

 
 Mario Todoric / CROPIX

Nekoliko objava na društvenim mrežama te nekoliko zajedničkih pojavljivanja u javnosti dovoljni su da se postavi pitanje - imamo li novi par na estradi.

Kad su se prije nekoliko tjedana Fani Stipković i Stjepan Hauser zajedno pojavili na posljednjem ispraćaju Olivera Dragojevića u Veloj Luci, počelo se pričati o mogućoj novoj ljubavi. Dodatne sumnje raspirile su nove objave na Instagramu.

Da su se nastavili družiti kroz ljeto, otkrila je objava pulskog bistroa Valli Delicious Authentic Food and Bar. Prije tri dana objavili su fotografiju zagrljenih Hausera i Fani i napisali:

‘Naši gosti Stjepan Hauser i Fani Stipković uživali su sinoć uz istarsko vino Legovina Nobile i jadransku ribu, a mi smo uživali u njihovom društvu.’

Nakon što su neko vrijeme bili u Faninoj rodnoj Veloj Luci, došli su u Stjepanovu rodnu Pulu.

Tad je Fani na svojem profilu na Instagramu podijelila snimku na kojoj Hauser svira u svom domu i napisala: ‘Zatvorite oči i pustite neka vas glazba oslobodi…’

U sklopu svojih Instagram priča objavila je i fotografiju u većem društvu. Očito vesela ekipa naoružala se meksičkim šeširima i nazdravila kratkim pićem.

Screenshot / Instagram

Da su ovo ljeto doista proveli dosta vremena skupa, dokazuje i fotografija Fanine prijateljice Jennifer koja se s njima družila u Veloj Luci.

Doduše, ako je suditi prema objavama u Instagram pričama Stjepana Hausera, Fani i on su samo prijatelji. Naime, u nekoliko objavljenih priča glavnu ulogu imaju dvije razgolićene ljepotice. Na dvije snimke igraju odbojku u pijesku oskudno odjevene, na jednoj u tangama uživaju na kauču, a posljednji je video Hauser snimio na jahti. Spomenute ljepotice okupirale su provu.

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:00