'SLAVIM NJEGOV ŽIVOT'

'JOŠ JE DUBOKO U MENI PRISUTAN, ALI NE MOGU REĆI DA GA ŽALIM NA UOBIČAJEN NAČIN' Rade Šerbedžija otvorio dušu i progovorio o velikom gubitku

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.12.2017. u 14:06

Dubrovnik, 240815.
U sklopu popratnog programa Dubrovackih ljetnih igara pod nazivom Pisci na Igrama veceras je u tvrdjavi Lovrjenac nastupio Rade Serbedzija zajedno s gitaristom Miroslavom Tadicem.
Foto: Niksa Duper / CROPIX
Nikša Duper / CROPIX

Rade Šerbedžija

U siječnju ove godine slavnog glumca Radu Šerbedžiju napustio je otac Dane, a sada je otvorio dušu i priznao kako se nosi s njegovom smrću, piše Blic.rs.

- Imam posebne emocije kad se sjetim njega - započeo je Rade Šerbedžija (71), pa otkrio šta mu se često događa u posljednje vrijeme.

- Desi se da uzmem telefon i hoću ga pozvati, onda se nasmijem i pomislim: 'Jesi li ti poludio?'... Još uvijek je duboko u meni prisutan, ali ne mogu reći da ga žalim na uobičajen način kako se to izražava prema ljudima koji su nas napustili i kojih više nema, nego slavim njegov život, njegovu pobjedu, njegove 104 godine života - dodao je glumac.

- Slavim to što je do kraja bio fantastičan, otvoren, zrele, bistre glave. Duhovit, pametan i častan - zaključio je Rade.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo