DIŽE SIDRO

JOŠ JEDNO POPULARNO LICE ODLAZI S HRT-a Nakon Karmele Vukov Colić, Prisavlje napušta i autorica popularne emisije 'Vrtlarica'

Kornelija Benyovsky Šoštarić
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Nakon što je prošlog tjedna objavljeno kako HRT napušta voditeljica Karmela Vukov Colić, danas se doznalo kako s Prisavlja odlazi još jedno poznato TV lice, dugogodišnja urednica i voditeljica popularne emisije 'Vrtlarica' Kornelija Benyovsky Šoštarić, javlja Slobodna Dalmacija.

'Vrtlarica' je tijekom sedam godina prikazivanja i više od 130 snimljenih emisija osvojila srca gledatelja u Hrvatskoj i regiji.

Iako je riječ o jednoj od najgledanijih emisija HRT-a, čelni ljudi nisu dali zeleno svjetlo za nove nastavke pa je tako posljednja 'Vrtlarica', na kojoj je kao redatelj radio i Kornelijin suprug Nino Šoštarić, emitirana u ožujku ove godine.

Nedugo poslije ukidanja, najpoznatija televizijska vrtlarica s diplomom Agronomskog fakulteta dobila je tjednu rubriku u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', no u međuvremenu je zajedno sa suprugom donijela odluku o odlasku s Prisavlja, a posljednji joj je radni dan bio 2. studenog ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 18:18