SVE IZNENADILI

JOŠ JEDNOJ ESTRADNOJ LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ Razvode se Jelena Veljača i Dražen Čuček: 'Obitelj i prijatelji znaju da smo već neko vrijeme razdvojeni'

Zagreb, 090218.
Gunduliceva 37/1.
Poznati na predstavi Dvoje u kojoj glume Bojana Gregoric Vejzovic i Drazen Cucek.
Na fotografiji: Jelena Veljaca i Drazen Cucek.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Jelena Veljača i Dražen Čuček

 

Premda se na temelju njihovih objava na društvenim mrežama to ne bi reklo, razvode se glumac Dražen Čuček i producentica i scenaristica Jelena Veljača, piše časopis Story.

"Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije", kaže bivši par u izjavi za časopis.

Unatoč rastavi, par je sa svojom kćerkom Lenom nedavno zajedno ljetovao na Zlarinu, a Čuček i glumi u seriji "Pogrešan čovjek" čije autorstvo potpisuje upravo njegova supruga. Veljača je prije svega pet dana na svojem Instagramu objavila fotografiju svog muža i njihove kćerke, dok je Čuček prije tri dana na svom Instagramu objavio fotografiju Lene.

Par se zbližio 2014. dok su zajedno radili na predstavi “Prava stvar”, a vjenčali su se u rujnu sljedeće godine nba intimnoj ceremoniji. U prosincu 2015. dobili su kćerkicu Lenu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo