SVE IZNENADILI

JOŠ JEDNOJ ESTRADNOJ LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ Razvode se Jelena Veljača i Dražen Čuček: 'Obitelj i prijatelji znaju da smo već neko vrijeme razdvojeni'

OBJAVLJENO:
 • 22.08.2018. u 08:40

 • Darko Tomas / CROPIX

  Jelena Veljača i Dražen Čuček

   

  Premda se na temelju njihovih objava na društvenim mrežama to ne bi reklo, razvode se glumac Dražen Čuček i producentica i scenaristica Jelena Veljača, piše časopis Story.

  "Da, nažalost, istina je. Obitelj i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vrijeme zajedno nastavljamo odgajati Lenu i to nam je najvažnije", kaže bivši par u izjavi za časopis.

  Unatoč rastavi, par je sa svojom kćerkom Lenom nedavno zajedno ljetovao na Zlarinu, a Čuček i glumi u seriji "Pogrešan čovjek" čije autorstvo potpisuje upravo njegova supruga. Veljača je prije svega pet dana na svojem Instagramu objavila fotografiju svog muža i njihove kćerke, dok je Čuček prije tri dana na svom Instagramu objavio fotografiju Lene.

  Par se zbližio 2014. dok su zajedno radili na predstavi “Prava stvar”, a vjenčali su se u rujnu sljedeće godine nba intimnoj ceremoniji. U prosincu 2015. dobili su kćerkicu Lenu.

   

  Izdvajamo