LJUBAV CVJETA

KOGA TO ZALJUBLJENA NIVES ČANOVIĆ VJEŠTO SKRIVA NA FOTOGRAFIJI IZ DOHE? Goran Ivanišević sramežljivo viri iz kuta, dok voditeljica pozira u bikiniju

 INSTAGRAM

Televizijska i radijska voditeljica Nives Čanović 2017. godinu dočekala je u najboljem društvu - s novim dečkom, teniskim asom Goranom Ivaniševićem.

Par, za koji se šuška da su u vezi oko dva mjeseca, trenutačno se odmara u Dohi, ali o svojoj ljubavi oboje i dalje uporno šute.

Nives je na svome profilu na Instagramu objavila fotografije iz glavnoga grada egzotičnoga Katara, a svima je odmah za oko najviše zapeo upravo Goran, koji se jedva i vidi na njihovoj zajedničkoj fotografiji s plaže.

Diplomirana ekonomistica iz Zagreba i splitski sportaš očito su bili na istom novogodišnjem dočeku kao i češki tenisač Tomáš Berdych te njegova supruga, manekenka Ester Satorova. Ivaniševića i Tomáša od prošloga ljeta veže i poslovna suradnja - Goran mu je tad postao trener.

I Nives i Ester na dočeku su nosile isti slavljenički rajf na glavi.

Berdych se na društvenoj mreži pohvalio kako je tulumario u luksuznom japanskom restoranu Nobu u elitnome hotelu Four Seasons.

Čanović je proljetos prekinula vezu s dugogodišnjim dečkom, ali za to, rekla je, nije bila kriva treća osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:22