USKORO TURNEJA U PET GRADOVA SAD-A

Lana Jurčević: Frizerka Kate Middleton stavila mi je ekstenzije

U salonu Ruža Kerastase jedna od najtraženijih svjetskih frizerki Helen Rosser, ujedno glavna edukatorica brenda Balmain, Lani je ugradila ekstenzije od prave kose koje koristi i vojvotkinja od Cambridgea. S novim umecima Jurčević namjerava snimiti novi spot.
Lana Jurčević
 Neja Markicevic/CROPIX

Pjevačica Lana Jurčević pridružila se listi svjetskih zvijezda čija kosa nosi potpis prestižne modne marke Balmain i pritom ponovno promijenila imidž te svojoj poludugoj frizuri dodala glamurozne kovrče i ekstenzije od prirodne kose. Naime, u salonu Ruža Kerastase jedna od najtraženijih svjetskih frizerki Helen Rosser, ujedno glavna edukatorica brenda Balmain, Lani je ugradila ekstenzije koje s punim pravom mogu sloviti za modni dodatak, a izgledaju sasvim prirodno.

Zašto je u Hrvatskoj

Pritom, istaknula je Helen Rosser, niti malo ne oštećuju kosu, a bez njih svoju frizuru više ne mogu zamisliti neke od najslavnijih žena, poput Jennifer Lopez, Victorije Beckham, Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Doutzen Kroes i drugih anđelica Victoria’s Secreta, ali i Kate Middleton te španjolske princeze Letizije. Helen Rosser trenutačno boravi u Hrvatskoj jer su odabrani saloni Ruža Kerastase, koji će se pridružili svjetskoj frizerskoj eliti i biti partneri brenda Balmain, a u njezine zlatne ruke, uz Lanu Jurčević, prepustit će se i Severina.

Lista slavnih

Imena slavnih dama kojima je osobna frizerka Helen Rosser ne spominje, no vrlo rado će nabrojati najtraženije svjetske frizere koje je podučila poslu.

- Osobe koje friziram drže do privatnosti pa te podatke smatram vrlo povjerljivim. Mogu reći da sam vrlo tražena, ali celebrityji uglavnom žele da se misli kako je njihova kosa prirodna, bez ikakvih intervencija. Moj je posao stvoriti željeni dojam. Ali, recimo kad vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton poželi Balmainove ekstenzije, odem i podučim njezina frizera Richarda Warda postupku ugradnje - objašnjava Helen Rosser. Balmainove ekstenzije isto tako koriste i frizeri poput Errola Douglasa čiji su klijenti, među ostalim, Brad Pitt, Victoria Beckham, Jennifer Lopez i Gigi Hadid. Obuku Helen Rosser prošao je i Nabil Harlow, omiljeni frizer svjetskih top-modela, poput Gisele Bundchen, Naomi Campbell i Doutzen Kroes.

- Zapravo, nemam stalno radno mjesto jer moj je posao kao glavne Balmainove edukatorice uistinu globalan. Tako sam, primjerice, često na Srednjem istoku, posebno u Dubaiju, ili recimo u Nizozemskoj i gdje god treba podučavati frizere tehnici ugradnje ekstenzija. No, moj dom je u Londonu - istaknula je Rosser koja iza sebe ima 16 godina karijere u kreiranju frizura najglamuroznijih žena na svijetu.

Ključ uspjeh je, kaže, to što svoj posao obožava i niti jedno joj putovanje nije naporno ni predaleko.

Ošišala se i požalila

- Moj posao je prilično glamurozan i silno ga volim. Uživam u njemu i ne može mi dosaditi. Ali, volim i svoje slobodno vrijeme koje, priznajem, najčešće provodim u pidžami - napomenula je simpatična Helen.

A Lana Jurčević imala je povlasticu iskušati Helenin talent i ponovo je postala dugokosa.

- Duga kosa je ipak duga kosa i iako moja želja nema veze s poslom, stvarno na sceni puno bolje izgleda. Može se više eksperimentirati i više je mogućnosti. Već dulje imam kraću kosu i kad gledam stare fotografije, uhvati me nostalgija. Baš mi je nedostajala moja duga kosa! Moram priznati da se ne bih odlučila ni za jedne druge ekstenzije osim Balmainovih, ni za neku drugu tehniku ugradnje jer nema one tipične agresije, ni ljepila, a i volim svoju zdravu kosu - rekla je Lana Jurčević.

Glamuroznog izgleda Lana će ovih dana snimati spot za novi singl koji bi vrlo lako mogao postati novi ljetni hit, a čeka je sudjelovanje i na CMC festivalu u Vodicama.

- Nadam se da će nas vrijeme poslužiti jer spot snimamo na našoj predivnoj obali. U međuvremenu sam bila i gost predavač za nekoliko marketinških agencija - pohvalila se Lana. Nedavno je imala i veliki koncert u Torontu, gdje je uživala unatoč ekstremno niskim temperaturama. A do kraja godine, nada se, odradit će i turneju u pet gradova SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:47