'GAZI, GAZI MALA'

LANA JURČEVIĆ OBJAVOM ZALUDILA PRATITELJE NA INSTAGRAMU Pokazala noge u izazovnim čizmama, u komentarima oduševljenje: 'Isuse Bože, koliko si lijepa'

 
Lana Jurčević
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Hrvatska pjevačica i ljubiteljica mode Lana Jurčević na svojem je Instagram profilu u četvrtak objavila izazovnu fotografiju koja je nastala tijekom Jurčevićinog nedavnog putovanja u New York.

Pjevačica je za potrebe fotografiranja obukla crnu predimenzioniranu majicu koja funkcionira kao haljina na kojoj piše "going commando" (engleska fraza koja se koristi kada osoba želi reći da ne nosi donje rublje, op.a.) i visoke crne lakirane čizme iznad koljena petu. Jurčević je ovaj modni ansambl upotpunila sivom torbom i sunčanim naočalama.

"Idem ja... taxi nek čeka", napisala je Jurčević uz fotografiju, referirajući se na taksi koji se na fotografiji nalazi odmah iza nje.

View this post on Instagram

Idem ja... Taxi nek čeka

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Instagram pratitelji pjevačice Jurčević su nagradili s blizu 19 tisuća 'srdaca' i sijasetom komplimenata. "To bejbi to, samo jako", napisala je jedan korisnik Instagrama. "Isuse Bože, koliko lijepa možeš biti", dodala je druga korisnica. "I ja bih čekao da sam taksist", napisao je treći korisnik. "Gazi, gazi mala, čvrsto nožicama", dodao je četvrti korisnik.

Mnogi su korisnici u komentarima na fotografiju pjevačicu pitali je li zaista, u skladu s riječima na majici, izašla bez donjeg rublja, međutim ona im na to pitanje za sada nije odgovorila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:47