SAMOZATAJNA PJEVAČICA

LANA KONAČNO OTKRILA DETALJE O SVOJOJ LJUBAVI Dečka je skrivala godinu i pol dana, nikad nije bila sretnija. No, o svadbi ne razmišljaju...

 
 Instagram

Pjevačica Lana Jurčević nakon dugo nagađanja konačno je otkrila detalje svoje ljubavne veze. U razgovoru za IN magazin ispričala je kako nikad nije bila sretnija.

- Sad je već godinu i pol prošlo! Vidiš kako sam ja to čuvala - rekla je Lana komentirajući vezu s tajanstvenim Filipom s kojim je nedavno prvi put objavila fotografiju na Instagramu. O ljubavi ne voli govoriti pred kamerama, no zaljubljenost ne može sakriti, a Filip je prekinuo njezino prilično dugo razdoblje soliranja u ljubavi:

- Život te iznenadi kad najmanje razmišljaš i bilo što kalkuliraš. Ja mislim da stvari sjednu uvijek u trenutku kad je čovjek spreman za to, a meni se, eto, tako nekako poklopilo! Znam, znam... Sad ide u pozadini slika s plaže, sve znam - rekla je pjevačica koja je s Filipom nedavno posjetila Australiju gdje je i nastala fotografija.

View this post on Instagram

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Premda je svima dala do znanja da je zaljubljena, još nije otkrila lice svog dečka iako se prijatelji čude što je uopće i ovo otkrila. Unatoč velikoj sreći o vjenčanju još ne razmišljaju, piše Dnevnik.hr.

- Zadnji put sam o vjenčanici razmišljala kad sam imala 18 godina. Forme nisu nešto čemu težim jer svi dobro znamo da je najbitnije odnos dvoje ljudi. Nebitno mi je jesam li nešto potpisala - zaključila je Lana koja se bacila i u poduzetničke vode pokrenuvši svoju kolekciju kozmetike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:27