KULTNI ROKERI

LEGENDARNI PRLJAVCI RASPRODALI ARENU ZAGREB DVA MJESECA PRIJE NASTUPA! 'Zbog dodatnog pritiska prijatelja i naše publike, dodali smo još jedan termin'

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

Čak dva mjeseca prije spektakularnog nastupa, koji kultni rokeri Prljavog kazališta spremaju u zagrebačkoj Areni i kojim slave 30 godina od legendarnog koncerta održanog na tadašnjem Trgu Republike, bend je rasprodao dvoranu.

Tako su Prljavci nakon 18. listopada (koncert na Trgu bio je 17. listopada) dodali za svoju zagrebačku publiku još jedan datum, dan kasnije.

- Zbog dodatnog pritiska prijatelja i naše publike dodali smo još jedan termin za koncert u Areni, a razlog zbog kojeg smo do sada čekali bilo je odobrenje rukometaša Zagreba, koji u nedjelju ujutro, dan nakon drugog koncerta, počinju s treninzima u Areni. Ipak, izašli su nam u susret i odgodili trening za poslijepodne.

Prevelika je to produkcija za naš koncert da bi se pozornica stigla razmontirati u jutarnjim satima - objasnio je menadžer i bubnjar benda Tihomir Fileš. Vremena za pripremu koncerta bit će napretek, a probe će, kaže Fileš, održavati na priličnom broju svirki koje ih očekuju uoči Arene.

Uz to, Prljavo kazalište je najavilo da će upravo Jutarnji list, odnosno naši čitatelji, prvi imati uvid u set listu koju spremaju za 18. i 19. listopada, a koja će se simbolično nasloniti na legendarni koncert na Trgu.

- Jutarnji list će isto tako prvi dobiti i slike izgleda i konstrukcije bine, kao i ostale tehničke drangulije - najavljuje Fileš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:22