OSAM GODINA SKUPA

Lejla o braku s Tarikom: 'Moj muž ima tijelo kao Apolon i on je rodio djecu'

Pored Viktorije i Dina Rađe, te Sandre Bagarić i njezinog supruga Darka Domitrovića, Tarik Filipović je u talk showu 'Satirikon' koji se prikazuje na HRT-u ugostio i svoju suprugu Lejlu koja je sve nasmijala odgovorom na njegovo pitanje kakav je on muž.

- Odličan je, najdivniji muškarac na svijetu, doma sve radi savršeno i to po svim sobama, nikad se ne ljuti, doma nikada ne leži već uvijek nešto radi, građen je kao Apolon, ustaje po noći i gleda jesu li djeca pokrivena, uvijek popije samo jedno pivo, ne gleda nogomet i – on je rodio djecu - dobro se našalila Lejla zbog čega se u studiju prolomio smijeh.

Otkrila je i da je posebno alergična kad Tarik pored piva popije i jednu 'putnu'.

Dok je Sandra sa suprugom Darkom na kraju zapjevala pjesmu Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi', Tarik se opustio i uživao u zagrljaju svoje supruge.

Lejla i Tarik vjenčali su se u tajnosti na Staru godinu prije osam godina. zajedno imaju sina Armana, a Lejla iz braka s Dadom Majolijem ima i 12-godišnjeg dječaka Dinu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:58