POZITIVNE PRIČE

LJUBAVNA IZNENAĐENJA U 2016. Petra Nižetić bez najave objavila fotografiju u vjenčanici, raskošno vjenčanje Ane Jelušić, Simona uplovila u bračnu luku

Kada je ljubav u pitanju, ovu su godinu obilježila i brojna iznenađenja. Petra Nižetić odselila je u Ameriku i bez ikakve najave na društvenim mrežama objavila fotografiju s vjenčanja, a Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor ove su godine, osim što su uplovili u bračnu luku, dobili i sina.

Evo o kojim smo sretnim vezama još čitali.

1. Ana Jelušić i Travis Black

Poslije pet godina ljubavi početkom rujna ove godine udala se bivša skijašica Ana Jelušić. izabranik njezinog srca je Travis Black, marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj. Svadbena proslava održana je pred obitelji, kumovima i brojnim prijateljima na Trsatskoj gradini. par se upoznao preko Facebooka, a Ana je često isticala kako ne može vjerovati da je jedan zahtjev za prijateljstvom zaslužan za najveće promjene u njezinom životu.

2. Petra Nižetić i Fran Mastelić

Petra Nižetić u listopadu je otputovala u Ameriku kako bi se tamo pridružila svom odabraniku Frani Masteliću. Bivša voditeljica, a danas modna blogerica, početkom prosinca sve je iznenadila kada je na Instagramu podijelila fotografiju s njihovog vjenčanja snimljenu na China Beachu u San Franciscu. - Svako toliko, od uobičajenog života, ljubav nam stvori bajku - napisala je Petra pored fotografije ispod koje su joj pristigle brojne čestitke.

A photo posted by Petra Nizetic (@modakomoda) on

3. Andreja Ćupor i Ognjen Vukojević

Bivša Miss hrvatske i nekadašnji nogometni reprezentativac krajem prošle godine obnovili su vezu koju su prekinuli 2010. godine, a početkom listopada su se i vjenčali.

- Jako sam sretan, osobito zato što moj život dobiva novu, posebnu dimenziju - Ognjen Vukojević u jednom je intervjuu najljepše životno razdoblje.

Početkom prosinca u njihovu obitelj stigla je i prinova. Andreja je rodila sina kojem su dali ime Luka.

- Osjećam ponos jer sam napravio veliki korak u životu. Tijekom crkvenog vjenčanja osobito sam osjećao veliku sreću i zadovoljstvo. Jako se veselim svemu što je pred nama, nadam se sretnoj zajedničkoj budućnosti i velikoj obitelji - zaključio je Ognjen.

4. Nikolina Miletić i Vladimir Minovski

Manekenka Nikolina Miletić i Vladimir Minovski u bračnu su luku uplovili u rujnu. Nikolina, koju krasi i epitet jedne od najseksi Hrvatica, sudbonosno DA svom je dugogodišnjem dečku i vlasniku poznate taksi službe izrekla u Opatiji. Par se zaručio prošle godine na grčkom otoku Santoriniju.

5. Mirna Maras i Željko Batinić

U strogoj tajnosti Mirna Maras se po drugi put udala u rujnu za inženjera Željka Batinića. Par je ljubav ozakonio u krugu bliskih prijatelja, a slavili su u restoranu u strogom centru Zagreba. Mirna je nosila ružičastu haljinu Aleksandre Dojčinović, a vjenčana kuma bila joj je Martina Podgorski. Mirna iza sebe ima šest godina dug brak s Marijom Valentićem s kojim je dobila sina Niku. Nakon nekog vremena Mirna je sreću u ljubavi opet našla sa Željkom s kojim sada čeka i dijete. Iduće godine u ožujku u njihovu obitelj stići će djevojčica. Vijest o tome da će roditi kćer Miru je jako razveselila.

6. Davor Lukšić i Cristel Carrisi

Jedan od najbogatijih Hrvata na svijetu u rujnu je oženio dugogodišnju zaručnicu Cristel Carrisi, kćer poznatih talijanskih estradnih zvijezda, Al Bana i Romine Powera. Svadba, koju su neki mediji nazvali vjenčanjem stoljeća, održalo se u mladenkinom rodnom gradiću Lecceu. Par je zavjete izmijenio u baroknoj crkvi San Matteo iz 17. stoljeća. Par je slavio s 500 gostiju, a umjesto poklona, Cristel Davor goste su zamolili da novac doniraju organizaciji za zaštitu mora.

7. Boris Novković i Ines Katić

Krajem kolovoza Boris Novković oženio je 19 godina mlađu politologinju Ines Katić. Vjenčali su se na Pagu, a glazbeniku je kum bio Bruno Kovačević. Par se upoznao devet mjeseci prije vjenčanja, a svojoj trećoj supruzi Boris je napisao i pjesmu koja nosi njezino ime. Borisu je prije Ines u braku bio s glumicom Bojanom Gregorić, a osam je godina je proveo i s diplomiranom novinarkom Lucijom.

Novalja, 270816
Danas su se u gradskoj vijecnici u Novalji vjencali pjevac Boris Novkovic i njegova zarucnica Ines Katic. Slavlje je nastavljeno u hotelu Boskinac.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

8. Simona i Stanislav Mijoković

Novu stranicu u životu ove je godine okrenula i Simona Mijoković, javnosti poznatija kao Gotovac. Bivša starleta i manekenka u svibnju se udala za ugostitelja Stanislava Mijokovića. Simona je fotografije s vjenčanja objavila na društvenim mrežama, a na svim kušnjama, trpljenjima i čekanju zahvalila je Bogu. Poslije vjenčanja s novim suprugom i kćeri Gabrijelom Simona je preselila u Linz.

Facebook

9. Marijana Kovačević i Nikola Nemešević

Vjerojatno najpoznatiji reality par na ovim prostorima svoju je turbulentnu ljubavnu vezu u kolovozu okrunio brakom. vjenčali su se pred matičarem u Istri. Marijana je nosila lepršavu bijelu vjenčanicu, a Nemeš bijelo odijelo. Inače, par je obnovio vezu nakon što su dvije godine bili razdvojeni. Upoznali su se 2011. u regionalnom Big Brother showu.

/ Facebook

10. Alan Hržica i Ricarda Obradović

Pred kumovima i bliskim prijateljima svoje 'DA' u rujnu su izrekli i Alan Hržica i Ricarda Obradović. Nekadašnja glazbena zvijezda, a danas popularni izvođač duhovne glazbe, fotografije s vjenčanja podijelio je na društvenim mrežama. Svadbeno slavlje održano je u zagrebačkoj bazilici Srca Isusova, a mladence je vjenčao pater Ivan Ike Mandurić. Na vjenčanju su mu čestitali brojni kolege i prijatelji.

11. Korana Gvozdić i Ivan Šarić

Vijest o zarukama Korana Gvozdić s prijateljima je podijelila na društvenoj mreži. sudbonosno pitanje komičar joj je postavio na grčkom otoku Zakintosu. Par je vezu započeo krajem 2012. U javnosti nikad nije isticao, ali svoju vezu nisu ni skrivali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 23:26