IGRA SUDBINE

LJUBAVNA VEZA ELLE I CHARLESA POČELA JE OBIČNOM - ZABUNOM Ella ispričala sve o njihovom neobičnom prvom spoju: 'Ja sam slala poruku drugom!'

 
 Instagram

Ella Dvornik se u veljači udala za Charlesa Pearcea s kojim je započela vezu na totalno neobičan način. Njihovo poznanstvo krenulo je, naime, običnom - zabunom, piše Slobodna Dalmacija.

Ella je, naime, slala poruku nekom drugom, a završila je na Charlesovom zaslonu. Kći Dine Dvornika za Story je otkrila sudbonosnu nezgodu.

- Ja sam slala poruku nekom drugom, ali sam nekako nabasala na njega, pa smo se u nesporazumu nekako sporazumjeli - ispričala je Ella. Otkrila je i kako je ona inicirala njihov prvi susret. Nije joj se dalo više dopisivati preko mobitela. Izašli su u casino pa je tako sudbonosna romansa započela na također nesvakidašnjem mjestu.

- Hajmo reći da smo i izgubili i dobili… - ustvrdila je influencerica.

View this post on Instagram

Family

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Upitana sjeća li se što je tog dana odjenula, budući da Ellu njezini pratitelji vole i zbog njezinog maštovitog stila odijevanja, priznala je da se ne sjeća, prenosi Slobodna. Charles je na upoznavanje uranio, a ona nije kasnila. Na pitanje je li te večeri odmah znala da je Charles pravi za nju, rekla je:

- Ne. To samo u knjigama možeš na prvom dejtu znati da je netko pravi. U realnosti ipak treba malo vremena...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:37