DOZNAJE GLORIA

LJUBAVNI BRODOLOM ANAMARIJE ASANOVIĆ Uoči drugog rođendana njihove kćerkice, njezin dugogodišnji partner Marin iselio je iz njihova stana...

 
Anamarija Asanović i Marin Siriščević
 Instagram, Božidar Vukičević / CROPIX

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović i njezin partner Marin Siriščević odlučili su prekinuti svoju vezu, piše Gloria.

Par koji je prije dvije godine dobio kćerkicu Zorku poznaje se još iz srednjoškolskih klupa. Nekoliko su puta prekidali i mirili se, no ovaj je put razlaz, čini se, konačan jer je Marin, inače jedriličar, nedavno odlučio iseliti iz stana koji je dijelio s modnom dizajnericom.

Ona je u međuvremenu s kćerkicom otišla u posjet svom ocu Aljoši Asanoviću u Melbourneu, što je iskoristila kao svojevrsnu terapiju, a ocu je usput pomogla i oko uređenja stana. Naime, proslavljeni je nogometaš preuzeo tamošnji drugoligaški klub Melbourne Knights.

Tako je 13. veljače malena Zorka proslavila svoj drugi rođendan s mamom i djedom na australskim plažama, a Anamarija je kao strastvena ljubiteljica surfanja iskusila ovu oceansku avanturu.

~ THE END~ #surfingtime #surf #waves #love

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Nakon nedavnog povratka iz Australije, Anamarija ne gubi vrijeme. Osim što priprema novu kolekciju, povremeno predaje i na talijanskoj školi mode i dizajna, a posvetila se i vježbanju, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 02:33