MINEA OPET U SOLO VODAMA

LJUBAVNI KRAH NAKON SEDAM GODINA Voditeljica i pjevačica priznala da je solo već nekoliko mjeseci, glasine su se ipak pokazale točne

 
 Instagram

Nakon sedam godina voditeljica i pjevačica Renata Končić - Minea prekinula je dečkom, bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom. Par je odlučio krenuti dalje, a ljubavnu sreću odlučili su potražiti s drugim osobama, ekskluzivno je doznao Story.

Premda Minea nikad nije bila sklona otkrivanju detalja iz svog privatnog života, potvrdila je da su se razišli još prije nekoliko mjeseci.

Ašanin je karijeru počeo u Interu iz Zaprešića, zatim je igrao u praškoj Slavija te Borussiji iz Mönchengladbacha.

Par se upoznao nakon što je ona doživjela prometnu nesreću te je nakon toga često imala napade panike, ali Slađanova prisutnost pomogla joj je da zaboravi na ružne stvari i okrene se budućnosti.

'Osvojio me svojom iskrenošću i toplinom', rekla je tada u razgovoru za tportal.

View this post on Instagram

Love #poreč #bašnamjelijepo

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Još prije godinu i pol u razgovoru za magazin Gloria nije dala naslutiti da u njihovom odnosu nešto ne štima. Tad je opovrgnula sve češće glasine da im je veza uzdrmana.

‘Nemam potrebu opisivati naš odnos jer to je - naš odnos. Bitno je da je prožet ljubavlju, razumijevanjem i tolerancijom’, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:42