SPEKTAKL UOČI SVADBE

'LJUDI, OVO JE FENOMENALNO!' Kaos na rivi u Rapcu: Za Ćorluku organizirali već treći doček, okupljena gomila ga opkolila, jedva se probio na binu

 
 Instagram

Nekoliko tisuća Labinjana, Rapčana, istarskih iseljenika koji žive u SAD-u i turista pozdravilo je u utorak navečer na rabačkoj rivi srebrnog stopera i budućeg rabačkog zeta Vedrana Ćorluku.

Vlakić s Ćorlukom i brojnom djecom jedva se probijao kroz rivu, a najveće uzbuđenje nastalo je kad se popeo na pozornicu i zahvalio svima na veličanstvenom dočeku, koji ga je, kako je rekao, ugodno iznenadio.

Ovo je bio već treći doček na kojem se Ćorluka pojavio, nakon onoga na središnjem zagrebačkom trgu te spektakla u njegovoj Sloboštini.

Ćorluka je dio dočeka objavio i na svom Instagramu!

Ćorluka je poručio kako se osjeća Rapčaninom. Kako se doznaje, u subotu će se u Balama vjenčati s Frankom Batelić, hrvatskom pjevačicom, koja ga je večeras pratila. Stotinjak nogometnih lopti koje je potpisao podijeljeno je mališanima u publici.

"Ljudi ovo je fenomenalno i hvala vam na ovom dočeku" - poručio je Ćorluka.

Inače, Franka je također putem Instagram 'priča' objavila snimke s dočeka, na kojima se vidi da se Ćorluka druži s navijčima, fotografira se s njima, daje izjave i dijeli autograme.

Ranije je objavila selfie i napisala da je "netko umoran", misleći na Ćorluku koji je jučer nakon višesatnog putovanja kroz grad s Vatrenima partijao na dočeku u Zagrebu.

Predsjedniku NK Rabac Marku Bateliću Ćorluka je poklonio nogometni dres reprezentacije kojeg su potpisali svi igrači, a Batelić mu je zauzvrat poklonio dres NK Rapca s njegovim imenom.

Anton Gregorić, najstariji Rapčanin koji je ušao u 99. godinu poklonio je Ćorluki karikaturu autora Maria Viškovića. Organizatori dočeka bili su Grad Labin i NK Rabac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:09