NOVA PRINOVA

LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ PO TREĆI PUT POSTALA MAJKA Ponosna baka objavila na Instagramu: 'I to je to... preživjeli smo. Dobro nam došla Mari Dana'

 
 INSTAGRAM

Ljupka Gojić Mikić, bivša manekenka i vlasnica modnog branda Jolie Petite, rodila je treće dijete.

Vijest o novoj prinovi u obitelji Mikić doznali smo na društvenim mrežama od Hameda Bangoure u čijoj je agenciji Midijenn Ljupka započela karijeru, te Ljupkine majke, koja se o novoj unučici pohvalila na Instagramu.

Ljupka je u dugogodišnjem braku s Mihaelom Mikićem, nogometašem japanskog kluba Sanfrecce, a nakon devet godina provedenih u Hiroshimi s kćerkicama Milom Amelie (5) i Janom Siennom (7) se vratila u Zagreb. Ranije je najavila da će se treća kći zvati Mari Dana.

- I to je to.. preživjeli smo. Dobro nam došla Mari Dana, napisala je ponosna baka uz zabavni video trudne Ljupke dok izvodi kuhinjske čarolije.

- Kao da je jučer imala 12 godina i došla na naš tečaj, a danas je već treći puta majka. Nema zime za Midikenn...Postao sam "crni deda". Još jednom.. Čestitamo Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić i hvala kaj sad imamo tri nove prelijepe curke, napisao je između ostalog Hamed Bangorua.

I to je to..prezivjeli smo (rekla bi Jana) mama @ljupkagojicmikic tata @mikamm14 dobro nam dosla Mari Dana

A post shared by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:20